HEJ DZIEWCZYNY:*
Małgoniu - tulę Cię mocno mocno. Żadne słowa nic nie zmienią, każda z Nas to wie, ale też każda z Nas chciałaby Ci ulżyć w cierpieniu...Bądź dzielna, walcz dalej. A co z kliniką w Białymstoku? Nie miałabyś tam bliżej? Jest to chyba najbardziej polecana klinika... :*
karolina - wybacz, może nie znam całej twojej historii, ale z tego co pisałaś, co ty możesz wiedzieć o czekaniu? Masz dwójkę dzieci, teraz udało się zajść za pierwszym razem, niestety straciłaś kruszynkę, ale starasz się już, po jednym cyklu, więc sorki, GDZIE TO CZEKANIE? Wybacz, ale nie ogarniam... Więc jeżeli się mylę, to przepraszam. Ale jakoś nie widzę za bardzo czasu oczekiwania u Ciebie...
ania - ja również na tą histeroskopię, mam na luty termin, innych zresztą nie ma.. ja obliczyłam kiedy mam mieć okres no i po tym zapisałam się..oby wszystko poszło zgodnie z planem... Rozumiem, że chcesz odłożyć starania, każda ma z nas inne podejście. Najważniejsze żebyś się z tym wszystkim dobrze czuła. Bo to Ty jesteś ważna, nikt inny. Trzymaj się skarbie:* Uszy w górę, jeszcze zaświeci dla Nas słońce:*
ozila - ty następna w kolejce, coś czuję, że ustawię się w kolejce po Twój brzuszek

Pewnie w marcu zacznę staranka, to tak akurat :* Buziaki w brzuchol! i gdzie jakaś fotka brzucha dla Nas, co?!
Maku - cieszymy się bardzo, że fasolinka rośnie zdrowo! I tak dalej! :* Trzymaj się tam, dawaj fluidki wszystkim ;-)
Eska - baw się dobrze dzisiaj na weselichu, zjedz coś pysznego, bo Pewnie Miki będzie głodnyyyy

Poprzytulaj się z mężem, niech ma

:*
Mika - czyżbyś chciała oberwać?

Skarbie mój, ruchu regularne - jak sama wiesz - występują dużo później

Teraz mogą zdarzać się pojedyncze, bo innych jeszcze nie czujesz kochanie. A co do wielkości brzucha - to tak jak z samopoczuciem w I trym.. jedne mają pełen zestaw, inne biegają i nic im nie jest. Jednej brzuch rośnie ekspresem, a drugiej dopiero w 7 msc... Fasolka ma czas, najważniejsze, że dobrze się rozwija. Ciesz się każdym dniem, ucałuj brzuszek od Nas i proszę o uśmiech
SOLENIZANTKO 
Wszystkiego dobrego kochana, niech spełnią się Twoje marzenia!