Hej Dziewczynki
Witam noworocznie.
Martoocha Stelcia cudna, a jaka śmieszka z niej

No to za wiele Ci nie śpi, no ale co dziecko to inny tryb dnia. A jak śpicie w nocy?
Michalinko aż mnnie zmroziło jak tydzień temu przeczytałam o Twoich/Waszych przeżyciach. Dobrze że wszystko się szczęśliwie skończyło. Ciężko sobie wyobrazić przez co musieliście przejść. Oby nigdy więcej. No i zrozumiałe że teraz się bardziej o wszystko martwisz, ale jedno jest pewne KAŻDA MATKA JEST NAJLEPSZĄ MATKĄ DLA WŁASNEGO DZIECKA (nie mówię tu o patologiach tylko o Matkach chcących posiadać dzieci, kochających je i troszczących się jak najlepiej w miarę swoich możliwości).
Zdrówka wszystkim Maluszkom.
Eska dobrze że już w domku choć nie doczytałam co się stało że znów w szpitalu wylądowałaś. Oby to ostatni raz przed porodem
Mika super imię wybraliście Leonkowi. Leż grzecznie i pachnij. Jak chcą pomagać to korzystaj, za kilka dni z Leonkiem pójdziesz i obu mamom wysprzątacie domki.
Celta niezmiennie trzymam kciuki, byś już czekać nie musiała, bo czekanie zawsze się dłuży. Niech już w domku będzie tupot stópek no i może jak teraz piękna zima się zrobiła to i humor Ci wróci. Buziakuję.
No i dziewczynki, do dzieła bo jakiś przestuj w interesie. Ja już mam pierwszą niechcianą @ za sobą, no ale zawsze druga może nie przyjsć, choć ten cykl słaby pewnie będzie bo w domu szpital póki co, no ale wiecie, ja to styczeń/luty chcę najlepiej na poród ;-) więc jeszcze ze dwie małpy mogą przyjść.
Agaaawa to kupuj bilet do Peru, bo jak teraz nie polecicie to później kilka lat poczekasz. Bo z maluchem to tylko po Europie na początek bedziecie odpoczywali. Więc zaplanuj Peru, Tajlandię, Chiny i jak będziesz tak w Peru to usiądź na ten tron penisowy, (koleżanka miała w planie właśnie kolejne przystanki po Peru, ale se usiadła na początku roku na tego penisa, a w kwietniu przy wielkanocy myślała że za dużo bigosu zjadła, bo jakieś wzdęcie no i Majka ma już 5 lat bo zdęcie to to nie było

)
Aniu i jak święta z siostrzyczką? Wygadałyście się? Mi z moją strasznie ciężko się rozstawać mimo że 13 lat różnicy. A kiedy Wy do PL? Powychodziło coś z wyników?