• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewik 1,5 roku - to dużo :shocked2:aż nie chcę myśleć ile ja będę czekać,
@ brak, nawet się nie zapowiada, byłam w aptece po folik i tak mnie korciło żeby kupić test ciążowy :baffled: poczekam jeszcze z tydzień,
objawów żadnych.
Magda - Zosieńka cudna, i zobacz 2 miesiące - kiedy to zleciało :-D
Agawa i Madziorek kciukasy mocno zaciśnięte - dzisiaj idę na nowennę to tam wspomnę o WAS :happy2:

Heloł wieczorową porą!

Ja dopiero wyszłam do domu od rana. Nie znoszę jeździć w dalekie trasy, bo cały dzień w biegu i wracam truposz! Boli mnie kręgosłup od auta i ... Dalej czuje pobolewanie pachwinach po obu stronach... Hehe... Czyli na te wyczekane bliźniaki:))

Dziewczynki, chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za mega wsparcie i zrozumienie moich problemów, nastrojów i tych dobrych i tych płaczliwych... Jesteście cudowne.

Stelcia i Zosienka sa piękne! Do schrupania. Normalnie jak na nie patrzę, to zmieniam zdanie i juz wole córeczkę! Hehe......

Celtusia, Ty łap łap te fluidki, nawet sie obejrzysz, a one Cie cap... I bedziemy świętować II:tak:

Madziorek - trzymaj sie Kochana! Oj wiem jak to cieżko. Ale musisz wytrzymać.... &&&&&&&&&

sciskam Was wieczornie!

Magda ale Zosieńka jest piękna!!!!
Mi na razie pediatra kazała na 2 tyg odstawić nabiał.... pije taka herbatke ktora sie zaparza, na szkole rodznia mi ją polecili, i powiem, że pomaga... na raz..... zaraz idę ściągać właśnie....
A Wiki w pępku zrobił się ziarniak i miała dziś robiony zabieg azotanem srebra....

Mika a jakby chłop mógł nie być cyckowym maniakiem?? :D :D :D a ja czekam na jakieś zdjęcia z nowego domu ciągle :))))

karaiwina ja też często płakałam jak słyszałam tetno... ale na usg :)

Madzioreek WIki każe przekazać, że kciuki ją już bolą :))))

Martoocha ale Stelcia jest juz duża!!!! I pewnie super kontatowa :) Taki prawdziwy bobas z niej już jest :))))

Moja Wiki wczoraj ważyła 4,4 kg, a dziś kończy równo 7 tygodni :))))

jestem jestem :) Trzeciego karnego kutasika nie chcę dostać.
Hej Laseczki!
Mam parę dni zaległości, ale co tu czytam - czy coś mnie ominęło ? Madziorek? Agawa? Coś czuję, że wypadną z listy, jesli nie teraz to za parę dni :)
Pisałam Wam , że po piatkowej wizycie i gina mam zielone światło? Chyba nie... Ginka kazała mi brać się do roboty, nie ma na co czekać, endometrium grubiutkie i na wizycie byłam po owulce wg moich obserwacji, ślad płynu pękniętym pęcherzyku na to też wskazywał. A i jeszcze jedno - miałam tyłozgięcie teraz macica jest w ustawieniu pośrednim, więc super.
Ale wiecie, czekam do marca, bo nie mam siły na ciąże po ledwo co 2 miesiącach. Marzec już niedługo.

Trochę czasu zajęło mi kopiowanie danych , bo wiecie, że zamykają ENPR?! No kurde, a ja mam tam tyle obserwacji, musiałam kopiować i wykresy i notatki. Jakby co jestem na Ovufriend pod nickiem Malgonia1.

Doczytam Was... Buziaki!

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!!!

Carollina jak po wizycie?? mam nadzieje,że wszystko ok i juz nie długo Mikołajek będzie miał rodzeństwo:tak:

Michalina Wiki ma już 7 tygodni :szok::-D ale ten czas leci...........z laktacją Ci nie pomogę:sorry2: nie mam doświadczenia.....ale cierpliwości dużo życzę i buziaków MOC przesyłam:-)

Agawa
na objawy jeszcze czas a ja myślę,że ból w pachwinach i nerwowość można by przypisać objawom:tak:....zalecam wypad na zakupy,dobry film,wizytę u koleżanki albo jakieś inne zajęcie a czas szybciej zleci:-) nieustannie trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&

karaiwina taki detektor fajna sprawa,tez kiedys sobie taki sprawię żeby spać spokojnie....to już 12 tydzień:szok: ale zleciało,dużo sił dla Ciebie i mamy...myśłę,że na wieść o Twojej ciązy nabrałaby jeszcze więcej siły do walki z chorobą:tak:

Martocha Stelcia jest przesliczna.przesłodka szczególnie to zdjątko w wanince:-D słodziutka:-D

Aschlee widzę suwaczek:-) jak się czujesz????buziaki

mika Ty nasza cycowa fanko:-D...Leoś też pewnie będzie fanem piersi....może nie koniecznie Twojej ale fanem będzie na pewno:-D buziak w brzusio

Magda buziaki dla Twojej Księżniczki

Maqa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

małgonia cieszę się,że u Ciebie ok i fizycznie jestes już gotowa do staranek,:-) pozdrawiam

eska,karo,celta,ewik pozdrawiam!

U mnie dziś straszna pogoda,jak to kiedyś Carollina napisała deszcz pada poziomo....tak właśnie jest dziś u mnie a jutro ma być jeszcze gorzej.....zęby mi ostatnio szwankują:wściekła/y: w ciągu ostatnich dwóch miesięcy trzy plomby mi się posypały...juz mam wizytę u dentysty umówioną:baffled: nie lubię:no:
za dwa dni badanie histero stresa mam ale jak myslę o tym,że idę zobaczyc pierwszy domek dla mojego dziecka to tak mi lepiej......dobranoc Dziewczyny!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ania, jakie to niesprawiedliwe, że musimy przez takie paskudne badania przechodzić, ech. :baffled: Jejku, bądź dzielna no bo co jeszcze Ci mogę napisać?
Maqa, niedobra dziewczyno, co ty wypisujesz? Nie będziesz tak długo jak ja czekać bo jesteś dużo młodsza więc u Ciebie to kwestia baaaardzo krótkiego czasu! Uszy do góry, ale już!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry