• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, ja się idę jutro położyć na patologie, dostałam skierowanie, ze względu na plamienia. Dzidzia 4mm, na razie brak serduszka, czekamy na nie. Może wrócę za tydzień. Papa :*

reklama
Hehe Ozilka, ja tez będę szaleć na nartach a potem w łóżku, akurat płodne bedą. Chociaż sie nie nastawiam, ale cuuudnie by było przejąć Twój brzuszek. Piekny brzuszek. Cała śliczna jestes:tak: Trzymam kciuki za rozwiazanie. &&&&&

Ameritum &&&&&& za fasolke. Bardzo mocno!

Ameritum &&&& za Was, szpital to moze byc dobre wyjscie bedziecie pod kontrola i wszystko bedzie dobrze!!
Agawa udanego wyjazdu, spokojnego szusowania i goracych szalonych nocy buziaki
Ozila to juz tylko tydz ale super, ja w kolejce po Twoj brzuszek szczesliwego rozwiazania :D
Milego dnia Laski dobrze ze juz piatunio :)

Cześć kochane to ja zabieram się za odpisane i mam nadzieję, że mi nie wciągnie tak jak ostatnio....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ozila piękny brzusio, i już za tydzień będziesz miała małą wow superaśnie trzymam kciuki za rozwiązanie ;)*

Celta ja tam wierzę, że dostaniesz telefon i okaże się w tym samym czasie że jesteś zafasolkowana, nie ma co się poddawać mi się też wydawało, że nie będę ziemską mamą po tych wszystkich komplikacjach, wydawało mi się że nie jestem w stanie donosić ciąży i jestem jakaś wybrakowana, a jednak mocna wiara czyni cuda i Tobie życzę równie mocnej wiary jaką mam ja i zobaczysz, że się wszystko uda:)))

Maga Ty się bierz do roboty jakieś wiesz wiesiołki i te sprawy a nie mięta:-):-):-)

Karaiwina a Ty jak się czujesz????mam nadzieję, że już cisza i fasolinka rośnie sobie ;)))

Bakalia wiadomo co będzie?????

Elka tak samo tyle brzuszków do przejęcia, że czas się zabrać do pracy:tak::tak::tak:

Karo gdzie Ty masz te boczki wyglądasz ślicznie widziałam przecież ;)*

Agawa a ja trzymam kciuki żeby zmiana klimatu Ci posłużyła i żebyś zafasolkowana wróciła, a gdzie jedziecie na te narty bo śniegu ubogo;) może rolki spakuj XDDDDD;-);-):-)

Anncka trzymam kciuki żeby te płodne owocne były:-):-):-)

Ameritum trzymam kciuki leż grzecznie te krwawienia na poczatku to u nas chyba norma wątkowa:-):-)

Ania buziaki kiedy ruszasz na podbój badanek i kiedy masz wyniki histero???

Carolina a ty jak się czujesz który to już tydzień????

Madziorek jak tam zachcianki już są :-):-)?????

Pietruszka teraz do boju i bara bara bara :laugh2::laugh2::laugh2:

Mika jak tam Leon zawodowiec?????

Suana hop hop a Ty już wiesz kogo tam masz????

Martocha, Magda, Michalina, Izka pozdrawiam Was gorąco:blink:

Ewik, Neta, Malgonia, Sysiq, Celta, i wszystkie staraczki moc fluidów a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A my mamy cięcie 9 kwietnia także już skreślam dni:tak::tak::tak: i cięzko uwierzyć;), pokażę Wam potem mój brzuszek jak się zwlekę z łóżka w końcu ;)

Ostatnia edycja:
Eseczko to moja pierwsza ciążą z zachciankami, mdłościami, ciagnieciem brzucha itd wiec sie ciesze jak nie wiem co:-) zawsze mialam ciaze bez objawowe a to dziecieje czuje pełną gębą;)))) eska- Twoj piesek tez na poczatku obwąchiwał Ci ciagle brzuszek??:)

I ostatnie pytanie ciagle mam bulkotki w brzuchu i to takie glośne , że slyszą je miejscowosc dalej;p tez tak mialyscie:)??

staraczki kochane------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

są takie dni, że chciało by się powiedzieć chwilo trwaj;))

Madziorku nie dość że obwąchiwała to jeszcze kopała w pościeli przy brzuszku:) a co do bulgotek szykuj się na wzdęcia hahahhaha to sa uroki progesteronu i ciąży;))) a powiedz mi dał Ci lekarz jakieś leki???? cieszę się strasznie leż i wypoczywaj bo to złoty środek dziś tak mogę stwierdzić przeleżałam plackiem już ponad 8 miesięcy ale warto.........dzisiaj budza mnie mega kopniaki ;)))

Agawa a Italiano to się rozumie zasususzujesz ostro, udanego wyjazdu i owocnego przede wszystkim:-):-):-)

Madziorek- ja na początku ciąży też czułam jakby motylki w brzuchu- fajne to uczucie… aż zatęskniłam za brzuszkiem;-):-D. A co do mdłości itp..to ja rzygałam równo 2 miesiące średnio 2 x dziennie i schudłam 3 kg:-p

reklama
Ameritum przede wszystkim &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Eska ja biorę 3x1 dupka i 2x2 luteinę. Wczorak pytałam go czy nie da mi czegoś jeszcze. Zaczął się śmiać, powiedział, że przejrzał wszystkie moje badania i że nie ma potrzeby;) ale chętnie na wszelki wypadak bym jeszcze cos brała, chociaż sama nie wiem co;;p

Agawa- a Ty szalej babo ile wlezie i na stoku i pod kołdrą;)))

Martooha- Ty to wogole sucharek i mega szprycha jesteś z tego co pamiętam, więc jak jeszcze schudłas to sobie niewyobrażąm;O Ja ciagle jestem głodna i zajadam mdłości więc jestem już 3 na plusie;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry