Sysiq - obraczki fajne
trzymam kciuki za wizyte u gina, ale mysle i mam nadzieje, ze to przez ten caly wir przygotowan... roznie moze byc... a narazie nie mysl o tym ile sie staracie... zajmij sie przygotowaniem tego najwazniejszego dnia... a nóż w noc poslubna Wam zaskoczy
tego z calego serca zycze....
Agawa - kaszel i przeziebienie na szczescie juz poszly... zadnej ciezarnej tego nie zycze... a jak Ty sie tam trzymasz juz w prawie 10 tygodniu
mdlosci nadal takie same? pocieszam, ze za kilka tygodni powinny przejsc 
Galway - jeszcze troche czasu masz, zeby Adas sie odwrocil. Nie martw sie na zapas;-) Mi przy Mikolaju tutaj lekarz powiedzial, kiedy sie odwrocil i to chyba juz nawet GP...
A co do szybkiego postepu w drugiej ciazy - to racja, ze szybko ten czas leci... ale do pewnego momentu, bo potem juz tak samo sie wyczekuje i sie wtedy dluzy... u mnie sie juz zaczelo dluzyc
Doris - fajnie, ze wypoczelas, no i ze pogoda Wam sie udala, bo to bardzo wazne
10 dni szybko zleci... oby sie wszystko ladnie wchlonelo, a nastepny cykl byl Wasz
trzymam kciuki &&&&&&

Agawa - kaszel i przeziebienie na szczescie juz poszly... zadnej ciezarnej tego nie zycze... a jak Ty sie tam trzymasz juz w prawie 10 tygodniu

Galway - jeszcze troche czasu masz, zeby Adas sie odwrocil. Nie martw sie na zapas;-) Mi przy Mikolaju tutaj lekarz powiedzial, kiedy sie odwrocil i to chyba juz nawet GP...
A co do szybkiego postepu w drugiej ciazy - to racja, ze szybko ten czas leci... ale do pewnego momentu, bo potem juz tak samo sie wyczekuje i sie wtedy dluzy... u mnie sie juz zaczelo dluzyc

Doris - fajnie, ze wypoczelas, no i ze pogoda Wam sie udala, bo to bardzo wazne