• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Carolina liście malin popijam, ale to narazie tyle. Za 2 tygodnie bede działać już powoli w kierunku wykurzenia małej co by nie przenosić. Wiec jakis seksik w końcu uruchomie:)

Ozilla piękne te Twoje dziecię. Istne cudeńko.

Ozilka! Ale masz ślicznotkę! Cudo! Gratulujemy, ze Wam tak sie pięknie układa.

Ewik a ja myśle, ze wypisz sie z listy, wypisz, tez Ci tak kopara opadnie jak mnie jak test pozytywny wyszedł. A co! Tylko ja mam takie szoki w życiu przechodzić?

Malgonia Kochan ale u Ciebie czas szybko leci! Szok! Ale najwazniejsze, ze tak pięknie sobie rosniecie. I wyobraź sobie ze u ciebie 18 tydzien a u mnie 9. Aż nie moge uwierzyć wciąż.

Carollina dobrze, ze sie odezwalas, bo sie juz martwilismy.

Calusy dla Wszystkch.

Czesc Dziewczynki Kochane
Melduje ze zyje ale jestem wbtakim miejscu ze internet prawie nie istnieje. Odbieram z trudem maile wiec widze co u was ale strony siebnie otwieraja wcalbuziaki w brzuszki dla ciezarowek, starczki do dziela ai w ogole dla wszystkich wielkie caluski

No takiej ciszy to ja nie pamietam tutaj.
Carollina nie twardnieje aż tak często ale twardnieje.
Wczoraj miałam krzywą cukrową i po godzienie jak już czekałam przed gabinetem na drugie pobranie zemdlałam. Ale na szczęście już siedziałam na fotelu. Zdążyłam tylko powiedzieć że mi słabo i ocknęłam się jak kotary wokół mnie zasuwały. Drugi raz potwierdzili mi we wtorek że będzie Synuś. No i już 3 trymestr zaczęliśmy :)
Pozdrawiam wszystkie Mamuski, Staraczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i Oczekujące na rozpoczęcie starań. Tym tracącym nadzieję posyłam specjalne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja koleżanka jest adoptowana. Jej rodzice adoptowali też drugą córkę. W sumie nie liczyli już na żadne niespodzianki. Mieszkają w dwupokojowym mieszkaniu i pomieścić 4 to już wyzwanie gdy dziewczyny chciały mieć każda swój pokój. Jedna miała "pokój" za regałem w dużym pokoju. No i jak mama miała już chyba 42 lata wreszcie coś zaskoczyło. Mają już pełnoletniego brata :) Więc czasem dobrze tak sobie odpuścić. Agawa​ też jest tego super przykładem.

Ewik - kaszel to raczej z przeziebienia. Ale na szczescie juz jest lepiej... natarlam na noc szyje amolem i zawinelam... o niebo lepiej... przynajmniej kaszel nie budzil mnie w nocy... szkoda ze o tym wczesniej nie pomyslalam...

Galwaygirl - no to mialas przeboje... ja narazie jeszcze nie dostalam zadnego listu na ta krzywa... dla mnie najgorsze bylo przyjechac tam na czczo i siedziec 2 godziny... tez niewie mi brakowalo... ciekawe jak bedzie teraz... zobaczymy...
A czy Ty bylas prywatnie na USG, czy mialas tak normalnie robione lub w zwiazku z tym omdleniem, bo z tego co wiem, to u nas jest tylko raz - to polowkowe i tyle...

My wczoraj wylegiwalismy sie nad oceanem, bo pieknie bylo i korzystalismy z pieknej pogody... i dobrze, bo dzisiaj niestety musielismy juz cieplejsze ciuchy zalozyc :-( tego wlasnie zazdroszcze tym, ktorzy w PL mieszkaja - prawdziwego lata...

Pozdrawiam i buziakuje...

Hej laseczki!!

Jak mi się fajnie czyta, ze zdrowo rosniecie! :-) To mnie tak napędza, ze jest nadzieja i kiedyś uśmiecha się los!

Witam także nowe dziewczyny, takie uroki tego forum, ze spotykają się tylko te kobiety które dotknęła tragedia. W każdym razie trzeba wierzyć i mam nadzieje ze szybko zajdziecie ponownie w ciąże! :-)

Eska, celta, Michalina halo??

U mnie walnął dziś 63 dzień cyklu. Ja pierdykam takiego to nigdy w życiu nie miałam. Zajdę do doktora jutro wieczorem po pracy! Cosik mnie zablokowało. Zamówiłam obrączki! Zaproszenia i w salonie sukni byłam :-D także mam co robić. Tylko dręczy mnie jedno za nie długo będzie ROK jak staram się o dziecko. W poniedziałek przedyskutuje z gin co i jak. Sadze ze nie mam owulacji. Najlepszy będzie monitoring cyklu. Aaa i tak na osłodę chwale się obraczkami. ImageUploadedByForum BabyBoom1406454576.401423.jpg

Pozdrawiam!!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406454576.401423.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406454576.401423.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 54
Sysiq piekne obrączki. Ale u Ciebie fajny czas teraz jest. Ciesz sie tym ile wlezie, bo ten piekny czas sie nie powtórzy.

Galwaygirl ale miałas przeboje. Mam nadzieje, ze teraz sie dobrze czujesz. I jak szybko u Ciebie suwaczek myka. Hoho....

carollina na biedaku i jak z tym gardłem. - lepiej? Trzymam kciuki za wyzdrowienie &&&&&

witam wszyskie nowe Aniolkowe Mamusie!

Agawaa mdłości dalej męczą książkowo? Ta ciąża dużo szybciej mi mija. Tu upałow nie ma więc nie ciąży bardzo lato choć tak jak Carolla tęskni się za tym czasem.
Carollina ja też tylko jeden powinnam mieć ale na połówkowym w PL byłam to teraz mi zrobili pomiary w 28tc. Nadal nie widać nic niepokojącego tylko Młodzież tupie Mamusi po szyjce nóżkami a wolałabym po żebrach coby naturalnie urodzić. Pójdę jeszcze prywatnie koło 35tc sprawdzić czy się odwrócił.

reklama
Witajcie
Ja już w domu, powczasowałam, całe 14 dni pogoda była cudowna. Jestem wypoczęta i pelna nowych sił do walki.
Choć szczerze powiem nie wiem jak ta walka będzie dalej wyglądała bo dziś 11dc, 11 dzień brania tabletek Vibin i oczywiście jedensaty dzień mam @ o mniejszym lub większym natężeniu. Masakra po prostu, ale wyczytałam na necie, że dużo Kobiet ma tak po tym Vibinie. Całę szczęście, że ja go mam brać jeszcze tylko do końca opakowania czyli jeszcze 10 tabletek. Potem za kilka dni wizyta i mam nadzieję, że torbiel zniknęła i i wszystko wreszcie będzie przygotowane do dalszej walki :-)
Mam spore zaległości w czytaniu, będę nadrabiać wieczorkiem, bo przez ostatnie 5 dni nie miałam neta, z trudem odbierałam maile więc mniej więcej czytałam ale maile też nie wszystkie docierały.
Buziaki dla Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry