Pietrusia, taki zestaw powinien starczyć. Ja brałam nawet mniejszą dawkę Encortonu , bo 5mg. Trzymamy z Młodym kciuki
No właśnie, moja Dzidźka dalej bezimienna. Nie wiemy jakie imię wybrać. Było już przy pierwszej ciąży wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki, w pierwszej ciąży czułam, że będzie chłopczyk - Hubercik , drugi Hubercik nie może być, znicze dla pierwszego już paliliśmy.
Ja już po wizycie, z Dzidżką jest wszystko dobrze.Termin wg USG wypada idealnie jak sobie wyliczyłam, czyli na 18 grudnia. Żebym tylko wytrzymała do tego grudnia. Podejrzewam , że będę i tak mieć CC. Niestety cukrzyca wymaga już wizyty u diabetologa, sama dieta powoli nie wystarcza. Może jeszcze pociągnę z miesiąc bez insuliny, ale myslę , że bez niej się nie obędzie. Jeszcze mam problem z tarczycą. TSH ładne- 1,5, ale FT3 na dolnej granicy normy , a FT4 nieznacznie poniżej normy . Nic z tego nie rozumiem, bo czuję się jakbym miała nadczynność tarczycy, TSH niby najczulszy wskaźnik jest OK, a hormony niskie. Przy wyższej dawce Eutyroxu popłynę normalnie, bo już przy tej pocę się jak szczur. W przyszłym tygodniu wybieram się na konsultację.
Trochę przeraziłam się, gdy znajomy powiedział, że jego miesięczny wnuk ma 68 cm i takie ubranka już nosi. Ja wprawdzie ubranek na 56 mam tylko parę sztuk, ale za to na 62 pełną wyprawkę. Myślałam, że Dzidźce starczy na te 3 miesiące i ponosi te cuda, które kupiłam.
Doris - zdecydowanie za wcześnie na testy. Oczywiście ja też robiłam tak wcześnie, bo nie wytrzymywałam, ale z góry wiedziałam, że mogą nie wyjść. Tak więc testować możesz, ale bez wniosków
Kiraa - witaj , przykro, że tu trafiłaś. Ale to forum pomaga.
Kasiuchna, ale słodka ta Twoja Córeczka.
Karaiwina - jak sobie radzisz jako świeżo upieczona Mama?