reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kiraa. w tym cyklu nie mierzyłam tempki, mierzyłam w tym przed braniem tabsów na torbiel. Miałam mierzyć ale jakoś na początku zapomniałam, potem było już bez sensu. Mam wykres na ovufriend ale bez tempki, zaznaczałam tam tylko obserwacje a więc śluz płodny w 14dc i wtedy były przytulanka, 16dc ból owu, taki typowy ale śluz już lepki i gęsty więc niepłodny (15 i 16dc) nie było przytulanek, 17 dc znów przytulanki i podejrzewam, że wtedy mogłam zaciążyć. Aha i w 10dc pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 12mm

nanulika... śliczna Dziewczynka!!!!!

reklama
IMG_6806.jpgPietruszko- specjalnie dla Ciebie :*
DSC01112.jpg
To zdjęcie do zaproszeń na 1 urodziny ;) Wczoraj zorientowałam się że różowy ptaszek z Angry Birds ma na imię Stella- więc chyba zrobię theme urodzinowy Angry Birds:-D. Bo do tej pory mała nie lubi jeszcze bajek, więc nie ma ulubionych postaci:sorry2:.

A jak się czujesz Pietruszko nasza?

Załączniki

• DSC01112.jpg
    DSC01112.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_6806.jpg
    IMG_6806.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 88
martocha,nanu śliczne macie pociechy!

nanu &&&&& za staranka

pietrucha też chciałabym się nauczyć szydełkować,niektóre rzeczy zrobione na szydełku są przepiękne...czapeczka-sówka słodziutka...................ja raz próbowałam się nauczyć ale to nie na moje nerwy,moja próba zakończyła się"nerwicą" i już więcej nigdy nie próbowałam:-D

Miłej niedzieli Dziewczynki!!

Hej

Kiraa – ja mam 27 lat, a to moja 5 ciąża.. Jak to testy owu ci nie wychodzą? Ja byłam w tym cyklu na monitoringu 17 dc, a owu zawsze miałam 18.. i pani profesor powiedziała,że słabiutko i nic nie będzie z tego w tym cyklu .. a tu proszę, owu przyszła 21 dc ;)
Nanulinka – ale świetna panienka ;-) t
Martocha – ach, dziękuję ;-) Stelcia jest cudowna! Uściski z okazji roczku:*
A ja dziękuję, czuje się fizycznie dobrze. Psycha średnio – no ale cóż. Jutro mam usg, więc to pewnie dlatego…
Ania - a ja zabijam sobie tak czas… nie wychodzi mi jakoś super, ale trening czyni mistrza… taką mam nadzieję ;-)

A gdzie reszta dziewczyn?:((

reklama
Do góry