reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Pustka witaj [*][*][*][*] dla Twoich Anioleczkow, moje dwa Aniolki tez odeszly jak Twoje 09.2013 i 08.2014 :-( , ale musimy wierzyc ze w koncu nam sie uda zajsc w zdrowa i silna ciaze, a potem urodzic wspaniale dzieciatka :-)

Pustka - witaj, [*] dla Twoich Aniołkow :-(
Nie możesz tracić wiary w to że za jakiś czas będziesz tulic swoje Malenstwo :-) u nas możesz liczyć na wsparcie. Ja w styczniu także miałam puste jajo, a teraz zobacz za mój suwaczek :-)
Ja wierzę w to że do każdej z nas uśmiechnie pio kiedyś los :-)

Ja robilam bete chwile po tescie i w 48 godzin wzrosla o ponad 100%. Kolejne bety robilam juz po wizycie u gin w 8 tc i przyrost po 48 godzinach byl ok 70% ale jak to pisza im wyzej w ciazy tym beta wzrasta slabiej (takie opinie slyszalam). Usg mialam w 8i 9 tc i nic oprocz cialka zoltego nie bylo. Wg opinii niby w takich przypadkach zarodek obumiera we wczesnej ciazy i usg nie zdarzy go zauwazyc. W szpitalu nie chcieli mi wystawi zgloszenia do usc bo niby ciazy nie bylo wiec kogo tu zglaszac ale po tym jak otrzymalam wynik histo to bylam u ordynatora i jednak musialy byc jakies slady zarodka bo kazal wystawic wszystkie dokumenty.

Wierze ze zostane mama tylko nie wiem ile jeszcze wytrzymam.

Anncka zazdroszcze. Kogo skrywasz w brzuszku?

Beata jakies badania mialas zlecone?

Milo mi ze moge z Wami byc.

Pustka mieszkam w DE i po ostatniej wizycie u gina (pierwsza po #) NIC mi nie zlecil i kazal brac tylko witaminy dla ciezarnych w I trym :-/ i kazal dopiero przyjsc jak zaciaze i wtedy zrobi mi TYLKO progesteron ! takze poraszka na calej linii ! I wez tu zachoc spokojnie w kolejna ciaze :-/ , musze poszukac jakiegos innego gina, ale z moim slabym niemieckim jest ciezko :-( , zobaczymy jak sie wszystko potoczy ... wiem tylko ze nie moge tracic nadzieji :-)

Ostatnia edycja:
Pustka - mi też beta ładnie rosła. Do 8tc gdy przyrost był ok 60% co mnie zaniepokoiło... No i niestety. Zielone światło dostałam od razu po pierwszej @ i w kolejnym cyklu się udało. Tyle że ja nie miałam zabiegu.
A teraz czekam na synka :-) Tobie też się uda. Trzymam kciuki &&&

reklama
Do góry