Moniska82
Zaangażowana w BB
Pietruszka czekamy i trzymamy mocno kciuki
Ania2611 kciukasy za fanfary! Narobilas mi smaka na sernika... może w weekend...
A u mnie jeszcze za wcześno żeby było cokolwiek widać, na razie maleńki pęcherzyk... Jutro rano beta, a kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Sciskam mocno!
Ania2611 kciukasy za fanfary! Narobilas mi smaka na sernika... może w weekend...
A u mnie jeszcze za wcześno żeby było cokolwiek widać, na razie maleńki pęcherzyk... Jutro rano beta, a kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Sciskam mocno!
Ostatnia edycja:
Wrócił biedak z bolącą głową a ja nawet nie dałam rady podgrzać obiadu. Tak mi Młody brzuch rozpychał że myślałam że pępkiem wyjdzie. Do tego rwa kulszowa uniemożliwiła mi pakowanie a byłam akurat w trakcie. Do tego dół brzucha mi rozpychało i cały brzuch twardniał tak że ledwo przerwę wyczuwałam pomiędzy. Więc leżałam i tylko grymas bólu wykrzywiał mi twarz. Młody był nadaktywny tak że byłam już gotowa jechać do szpitala by sprawdzili co się dzieje ale trochę się uspokoił. Najlepszy sposób na uspokojenie Go to włączenie kamery w celu nagrania Jego harców. No nie jest z Nim tak łatwo jak z Piotrusiem. Bardziej wstydliwy.