Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
&&&&&&&&&&&
zostan z nami i rozgosc sie
ja rowniez trzymam za Was kciuki&&&&
A tu nic, a nic... lekkie twardnienia brzucha jak codziennie... i albo mi sie zdaje, albo mala sie troche uspokoila... nie rusza sie tak jak zwykle, tylko delikatnie wierci... (to dobry objaw) wiec jak sie nie rozbryka ponownie okolo godziny 20, to moze za kilka dni... kto wie...Galwaygirl na mam nadzieję, ze już rodzisz
LadyAgnes nie tylko we mnie znajdziesz tu wsparcie, ale we wszystkich dziewczynach - to naprawdę , mimo tematu, bardzo pozytywne forum, ze wspaniałymi kobitami!!!
A ja zrobiłam sikańca i nawet cienia cienia nie ma...(((

Witaj. lady agnes, nie nakrecaj sie i nie stresuj, czasem trzeba poczekac, jak byl pecherzyk tylko , bo wczesna bardzo ciaza, bedzie jak silniejszy okres, moje drugie poronienie to byl maly pusty pecherzyk ,pierwsze wymagalo zabiegu, poczekaj, napij sie moze czerwonego winka i pomysl pozytywnie, ze pozniej przyjemne staranka i bedziesz mama jak my prawie wszystkie tutaj
Z medycznego punktu widzenia, lepiej na tym etapie samoistnie, pozostaje Twoja psychika jezeli bardzo Ci ciezko...to lepiej juz zabieg...ale wierze, ze silna babka jestes jak my tu wszystkie, glowa do gory-
W wiekszosci to jest jednorazowe zdazenie.... Sciskam
Lady Agnes witaj
[*] dla Aniolka, duzo sily zycze i wspolczuje tego czekania na poronienie...
LadyAgnes - witam, swiatelko dla Twojego aniolka (*) Mam nadzieje, ze tak jak my, Ty tez bedziesz rownie silna i doczekasz sie swojego malenstwazostan z nami i rozgosc sie
No ale zrobiliśmy te papryki, 1/4 zjedzona a reszta pomrożona, na jutro obiad zaraz zamarynujemy, Adasiowi wreszcie prezent od Piotrusia kupiliśmy i nic. Za to pierwszy raz w życiu mam chore zatoki a myślałam że to tylko katar :-( jakieś podpowiedzi co mogę zrobić by ulżyć sobie? boli mnie głowa, szczęka a powonienie mam takie że na km czuć ode mnie olbas olejek a ja przytykam sobie pod nos i mówię do M że coś z nim nie tak bo go nie czuć.