reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

malgonia tez tak panikowalam, ale trzeba sie uspokoic, nic sie nie stanie jak wczesniej, mnie nie robili zadnej lewatywy, a wyproznilam sie chyba szybko, dalej leki przeciwbulowe dzialaly, wiec spoko bylo;-)
Mnie tez kazali odstawic aspiryne( wasz acard) w 34 tyg

Witam tez nowe dziewczyny;-)

pietrusiu buziaki , wiem, ze jest dobrze.

martoocha , nanulka pocieszeniem jest to , ze juz maluszki obok sa, wiec chyba troche lzej Wam stres znosic teraz...buziaki tez

reszte tez pozdrawiam:)

reklama
Krótki cykl może wskazywać na niewydolność ciałka żółtego w produkcji progesteronu. Taka sugestia się pojawiła jak poroniłam i powiedziałam, że mam te 23 dni.

Gochson dzięki, widzę, że podobnie to u nas wyglądało... W niedzielę byłam pewna, że dostanę @, tymczasem dalej czekam. Ale czuję się okresowo, więc pewnie się doczekam... albo i nie.....

Hej

U mnie dziś trzeci dzień @, udało mi się załatwić histeroskopię na przyszły tydzień wieć nie muszę czekać do lutego :-).
Czy miała któraś z Was to badanie? Czytałam na necie jak to wygląda ale chciałabym też usłyszeć Wasze opinie.
Poza tym u mnie nic nowego...

MartOocha, Nanulika....jak beta??? Robiłyście ponownie? Nanu...Ty chyba miałaś zrobić wczoraj?

Pietrusia...odezwij się, jak się czujesz, jak z krwawieniem, mam nadzieję, że poszło w niepamięć!!!!

Ania.kropla, Goosiak, Majowa Mamusia...witajcie, bo my chyba się jeszcze nie znamy :-), Ashlee,

Luxuorius
...jak staranka? Mierzysz tempkę, robiłąś testy owu?

Ania2611...jak samopoczucie?

Malgonia...Ty się już nie stresuj. Wszystko będzie dobrze i bezproblemowo. Zobaczysz! Nie zadręczaj się Kochana niepotrzebnymi sprawami, ja idąc na CC nie zastanawiałam się nad wieloma rzeczami, wiedziałam tylko, że mam być na czczo

Gochson, Karaiwna, Ozila, Rurka, Magdziarr, Magda88, 90Natka, Kamkaz, Elka82, Galwaygirl, Agaawa, MichalinaCh, MotylkowaOna, Suana, Kiraa, Anncka, Carollina, Mika.k, Karolaa, Neta81, Ewikewik, Ameritum...i RESZTA witajcie

doris u mnie ok:) fajnie że tak szybko załatwiłaś sobie to badanie,mam nadzieję,że to coś wyjaśni w Twojej sprawie.....ja miałam histeroskopie diagnostyczną,trwało to kilka minut,wiadomo stres przed a po zabiegu żadnych plamień,bólu ani krwawienia tylko woda jeszcze wyciekała bo dla lepszego obrazy wypełniają macicę jakimś roztworem......ja nie wspominam tego miło bo w NL nie znieczulają do tego ale Ciebie na pewno znieczulą więc nie masz się czego bać..

ania-kropla a żebyś się na @ nie doczekała.....&&&&&&&&&&&&&&&:happy:

Doris- ja nie robiłam już bety.. staram się żyć jak przed testem, nie myśleć o tym za dużo i skupiam się na na córce oraz pracy (pracuję 2 x w tygodniu).. zajmuję myśli innymi rzeczami i czekam na USG.. 16 grudnia.

no właśnie Nanu..jak u Ciebie?

Pietruszko- buziak w brzusio!

Kochane przepraszam że tak rzadko tu zaglądam ale mały jest bardzo absorbujacy ;) myślami wciąż jestem z wami i za wszystkie trzymam mocno kciuki!

Wiecie co. Jestem szczęśliwa. Tak w 100% jak nigdy wcześniej.
A oto tego dowód :) każdej z was życzę takiej miłości

Załączniki

• 1418161719401.jpg
    1418161719401.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 119
Anncka ale pieknie razem wyglądacie. Gratuluje Wam i zycze samych takich szczęśliwych chwil. :-)

Doris to &&&&&& za badanie. Mam nadzieje, ze coś pomoże.

Pietrucha mam nadzieje, ze w końcu ustąpią te krwawienia. &&&&&&

dalej trzymam kciuki za rosnące bety.

A u mnie dalej remont. Dzisiaj skończyli, ale jeszcze dojrzałam fragmeńty do poprawek na jutro. I powoli sobie sprzątam - ale tego jest duuuuuzo! Staram sie jakos rozsądnie prace rozłożyć.

reklama
Do góry