• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Goosiak nie odchodz, Sysiq dobrze pisze, ja tez zwykle z tel wchodze i ciezej to ogarnac i gorzej sie odpisuje. ja tez wiele razy cos pisalam na co nikt nie reagowal i bylo mi przykro no ale tobw koncu forum na ktorym jest nas wiele i czasem sie tak zdarza. zostan z nami.

Dziewczynki wszystkie najcudowniejsze i najwspanialsze zyczenia zostaly juz napisane wiec pozostaje mi tylko sie do nich przylaczyc :)

reklama
Goosiak- jest tu wiele dziewczyn i nie da się za każdym razem do każdego odnieść.. czasami trzeba ponowić post ;-).

Dziewczynki… nam wszystkim.. życzę przede wszystkim DOBRYCH WIADOMOŚCI. Niech nas rozpieszczają w przyszłym roku.. abyśmy każdy dzień rozpoczynały uśmiechem..
Dziękuję Wam za wsparcie i za ciepłe myśli i słowa..
Przepraszam, że tak rzadko teraz zaglądam ale Stella pierwszy raz mi się rozchorowała i miałam tydzień wyjęty z życia (nic poważnego..zapalenie górnych dróg oddechowych). Dodatkowo objawy dają się we znaki i jestem przewlekle zmęczona.
Całuję Was mocno i do siego ROKU!

Rureczko- moją Stellę uratował IBUFEN. Brała trzy doby i jest prawie jak nowa ;) Jeszcze został kaszel no ale organizm się oczyszcza.

Ostatnia edycja:
Moje drogie - dla Was i Waszych najbliższych:
Zdrowych i Smacznych Świąt Bożego Narodzenia.
Niech nasze Aniołki będą przy nas w ten szczególny czas a łaskawy Pan obdarzy nas miłością.
Aga Paweł i dzidziuś <3

kartki-swiateczne.jpg

Załączniki

• kartki-swiateczne.jpg
    kartki-swiateczne.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 85
I ja życzę Wam Dziewczynki Świąt pełnych miłości i nadziei. Niech będą wyjatkowe, piękne, niech spełniają się Wasze życzenia. Nie dla wszystkich będą takie szczęśliwe jak dla nas w tym roku, ale nadzieja i wiara pomoże, a marzenia w końcu się spelnią.
Ja ciagle nie mogę uwierzyć mój Cud, Boże Narodzenie znow jest dla mnie radosne. Takich zakończeń walki Wam życzę drogie Staraczki.

Kochane zycze Wam i Waszym bliskim najcudowniejszych, Radosnych i Spokojnych Swiat bez trosk i zmartwien. Oby ten najblizszy rok byl bardziej owocny i radosny niz ten, który się kończy :) dla Was wszystkich duzo uśmiechu, pociechy z dzieciatek, wysypu dwoch kreseczek, i przyjemnych staran :*

Kochane
Życzę Wam i Waszym najbliższym Zdrowych i Radosnych Świąt , spełnienia tych największych marzeń i oby następny rok był zdecydowanie radośniejszy. Oby nasze Aniołki spędziły z nami te święta i jednocześnie pomogły nam przejść przez te trudne dni.
Jak dla mnie są to najgorsze święta, a miały być najcudowniejsze.... Życzę nam wszystkim, abyśmy święta w przyszłym roku spędzali z malutkimi członkami naszych rodzin:-)
WESOŁYCH ŚWIĄT

Ostatnia edycja:
Ja tez woadam zyczyc Wam wspanialych Swiat, pelnych radosci i nadziei i wiary, ze wszystko co zle sie kiedys konczy i tylko moze pozniej byc juz dobrze;-)
U mnie juz po Wigilii, pierwszej z nasza mala coreczka:-)
Marzenia sie spelniaja , wiary w to zycze!

p.s. gosiak nie przejmuj sie, tylko pisz dalej, moje tez sie zdaza, ze niezauwazone sa i sie nie przejmuje tylko pisze dalej ;-) Tak to jest ogolnie na forum !

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama
Wesołych Świąt Kobietki! Oby w nastepne Święta każda z nas tulila swoje marzenie. Nie traćcie nadziei!
Pietrucha
a Ty swieta w szpitalu? czy może jakaś mini przepustka? Mam nadzieję że Pawłowi udalo się przyjechać. Kiedy masz prenatalne? co z tą pepowiną? Przepraszam że wypytuje ale nie ma dnia bym o Was nie myślała. Walczcie dalej. No i zdradź nam płeć.
Aniu ja jestem w szoku. To po ilu poronieniach w Holandii zaczynająpomagać kobiecie od samego początku? Mam nadzieję że Twoja fasolka poradzi sobie bez ich łaski! Nieustannie ściskam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry