goosiak16
Zaangażowana w BB
Agawa my tym razem szykujemy się na wielka imprezę :-) Zjeżdżają znajomi że Szwecji i idziemy na taki "góralski" sylwester. Najgorsze to to ze nie mam sukienki![]()
@ dalej nie ma :-)
A ile @ sie spoznia ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agawa my tym razem szykujemy się na wielka imprezę :-) Zjeżdżają znajomi że Szwecji i idziemy na taki "góralski" sylwester. Najgorsze to to ze nie mam sukienki![]()
@ dalej nie ma :-)
Gosiu jak się czujesz? Jak fasolka? Sysiq kiedy na bete idziesz?
Gosiak na dziś jest 44 dc. Normalnie mam w granicach 30-35. A u Ciebie jak?
Lux nie jestem zwolenniczka bet itd. Nie sprawdzam ciąż aż tak dokładnie. Robię test i wybieram się do ginekologa. Idę w następnym tygodniu :-) Na taki czas starań byłabym już łysawa z nerwów jeśli ciagle miałabym biegać na bete.

ja trzymam baaardzo &&&&&

nasze być albo nie być.....
...ojejku jak to cieszy

....dostaliśmy zaproszenie na prywatkę"bal przebierańców" ale ja nie jestem zbyt imprezowa ostatnio...choć może to się jeszcze zmieni....zobaczymy jutro.
chyba jutro machnę test owu i zobaczę, bo kilka dni temu robiłam to była taka słabiusieńka kreska, po dwóch dniach jeszcze słabsza, ale dzisiaj mam 16 dc więc podejrzewam, ze jej jeszcze nie było hmm..