Agawa 1000zl? To cos Ty za arsenal zamowila? Jak nie masz w koszyku jakiegos laktatora czy mm to kwota kolosalna. Ja na pewno do dzisiaj tyle w aptekach nie zostawilam jesli chodzi o Lili i jej potrzeby. Aa juz doczytalam. To jak z laktatorem igadzetami to ok. Tak gdzies by bylo. Jedli chodzi o pupe to my sudocrem i bepanthen na zmiane uzywamy. Octanisept mi bardzo pomogl na rane krocza. Psikalam mocno i czesto.
Ewik a wiesz, ze my tu wzystkie czarujemy cały czas? Wciąż trzymam kciuki za Ciebie! Musi sie udac kochana! :*
Malgonia wiem o czym piszesz. Ja tez chciałam taka byc, ale porzuciłam taki behawioralny tok myślenia na temat wychowania na rzecz rodzicielstwa bliskosci, ktore przyszło naturalnie... Polecam lekture w tym temacie. Ja kladlam Lili na boki i podkładałam wałki z czasem ona sama zaczęła sie prostować i teraz spi na wznak.
Michalina, Martocha zdrowka dla dzieciaczków.
Carolina ja krwawilam po łyżeczkowaniu jakieś 21 dni wiem, ze ciagnelo mi sie okrutnie. Raz nie bylo juz nic i znow plamienia. Takze mysle, ze to indywidualna kwestia. Daj jakies Lenkowe zdjatko
Gosiak gratulacje.
Ewel zapalam (*) dla Twojego aniołka.
Rurka ja polecam octanisept. Pepek odpadl po 2 tygidniach także luuz. No i na krocze dzialal bosko. Szybko mi sie zagoilo.
Tak sie ciesze, ze wasze suwaczki tak pedza. Znowu
nowe cudenka na swiecie sie pojawia. U nas codziennosc. Lili chora byla ;( juz zdrowieje na szczescie po dwóch antybiotykach zostal tylko katar. Mam nadzieje, ze i jego sie pozbedziemy, bo wypadałoby w koncu ja zaszczepic, bo jeszcze pierwszej dawki nie przyjelysmy, bo ciagle cos. 14.01 niby mam szczepic i jyz sie boje... No u od jutra z Chodakowska startuje zgodnie z postanoeieniem noworocznym. Zobaczymy jak dlugo dam rade he he. Trzymajcie kciuki.