Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie boli mnie to, ale daje swojego rodzaju dyskomfort. Nie mam żadnych plamień. Waga poszła lekko w górę jak podczas owulacji....chyba świruję 
Ze swoim się nie kłócimy nigdy, ale są dni, kiedy mu po prostu powiem co mnie boli. On nigdy nie komentuje, ale jednak po czasie jakoś o tym pogadamy. Według mnie nie powinnaś tego dusić w sobie...jesteście razem na dobre i na złe. Nie krytykuj go, nie obwiniaj. On ma prawo nie rozumieć. Powiedz mu jednak jak Ci jest ciężko. Powtarzaj mu to nieustannie...Daj czas,by przemyślał co powiesz. Nigdy nie mów po wpływem emocji. Nie wymagaj, by od razu decydował....On też potrzebuje czasu. Nie bronię go. Nie zrozum mnie źle. Nauczyłam się jednak,że faceci lubią, kiedy też mogą decydować. Powiedz,że poczekasz aż będzie gotowy...jeśli dasz mu prawo wyboru, na pewno się zgodzi ;-) A Ty kochana pisz, pisz i jeszcze raz pisz co Ci na serduszku leży. Razem podumamy i nawet jeśli nie pomożemy, to chociaż razem po narzekamy
No i niech te 3 miesiące będą spokojne, ale super szybkie ;-)
I pięknie piszesz o wierze w dobrych ludzi. Przykład idzie z góry, więc Twój syneczek na pewno będzie cudownym człowiekiem. Ja wiem....takie czasy....tak każdy mówi, ale ja też z tych naiwnych i mimo,że życie kopie po tyłku nie raz, to przekonałam się,że dobro powraca. Nawet, jeśli trzeba na to długo czekać....ale warto. Oby więcej takich pozytywnych osób jak Ty 

Nie no, ja zwyczajna....serio
Śliczne masz zdjęcie synka przy suwaczku! :-)
Mój doktorek (złoty człowiek) uważa,że po cc trzeba odczekać 2-3 pełne cykle i można znowu w ciążę zachodzić. Ja jestem po 4 , a mimo to już nam dał zielone światło. On twierdzi ( zresztą tak mówią najnowsze opinie), że czas już niczego nie zmieni, bo nic się lepiej nie zrośnie,a macica się nie wzmocni. Lekarz ma 30 lat doświadczenia i jest specjalistą od trudnych ciąż, więc ufam mu bardzo. Kwiatuszek ostatnio pisała, że jej lekarka również podziela te nowe opinie
Ja byłam po I cc straszona,że mam czekać 2 lata, a zaszłam jak Nelly miała 9 miesięcy
Ciąża była idealna, choć troszkę zrosty i spojenie dawały znać o sobie, ale to normalne i do przeżycia bez ale ;-) Gratuluję córeńki kolejnej!!! Cudownie,że wszystko w porządku :-)
Swoją droga, to lubię mieć coś dla siebie. Im mniej będę mówić, tym więcej będą ludzie plotkować...szczerze? Bawi mnie to czasami :-)
To trochę tak, jakby ktoś miał mi mówić, co mam czuć....okrutne:-(
I nie myśl już nad tym zwolnieniem, a na pewno nie zastanawiaj się jak sobie poradzą bez Ciebie. Mój manager ma super poradę "w ciąży praca jest nie ważna"....i tego się trzymaj kochana 
Synuś zuch jak już za chodzenie się bierze 
:-) Myślę jednak,że każdy z nich to jakoś przeżywa, ale wiesz...wstyd pokazać