Eska cudnego masz tego blondasa, a czemu aż 2 lata musicie czekać? I mowa o zachodzeniu czy odstępie w urodzeniu? Dzięki za info od Agi.
Pietruszko najdroższa, aż mi łzy w oczach stanęły. Tak bardzo Wam kibicuję, modlę się by tym razem szczęście trwało... Już zawsze! Jestes wspaniałą Mamusią. Wytrzymalas tyle, musicie dac radę jeszcze miesiąc a z taką opieką i 2 miesiace. Bóg wysłucha naszych modlitw, zwłaszcza ze mamy wsparcie naszych Aniołów!
Chciejka ale co powiedzial na Twoje samopoczucie, bóle i czy kazał odstawić tabsy?
Głupie pytanie ale czy można uregulować cykl na stałe czy tylko w trakcie brania np anty?
Ciekawe jak
Celta i jej banda. Niedawno patrzyłam to od listopada sie nie logowała. Ma pełne ręce miłości.
Ewiku a Ty teraz gdzies pracujesz? tak mało Cię tu teraz
Carolina, Ametitum, Ancka, Karaiwna i reszta Mamusiek jak u Was?
Ja mam całkowitą dietę bez. Adaś większy alergik niż Piotrus chyba będzie. Jak karmiłam P mogłam pozwolić sobie na grzeszki a tu zjem trochę majonezu już AZS, kilka czekoladek, też. Na razie pomidorom też powiedzialam nie. Już lepiej to znoszę ale pierwszy tydzień było ciężko. Widzę poprawę to łatwiej przychodzi wyrzec sie.