• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny ja bylam mega niejadkiem od urodzenia. Jadlam malo, potem zupki wszystkie wypluwalam (swoja droga do dzis nie lubie zup oprocz rosolu i ogorkowej) wszystkie kanapki ze szkoly przynosilam z powrotem do domu i wyszedl ze mnie ludz 55 kg. Teraz jem wszystko, albo prawie (ciagle te zupy..ble) Wiec nie bojcie boba, w przyrodzie nic nie ginie, czasem tylko zmienia miejsce:happy:

piwny wiek jest najlepszy;-) mówię oczywiście z własnej perspektywy.. bo był czas kiedy mi piffko (nie wierzę ze to piszę) nie smakowało:szok:

Myszka to Ty normalnie taka Niggella jakas tam jestes!!!!;-)
ale bym sie u Ciebie podtuczyła!!!!

Gatto niby tak, ale wiesz on ma 185cm (kurcze zapomnialam zmierzyc mlodego) a wazy az 62.... tyle bylo w dzien wyjazdu to tak za maszt do flagi moglby robic.

Mam w planie po badaniach wzic go na silownie poslac... chcial na pilke, ale znowu mi wylata to co go utucze... nie daje mu musli, bo jeszcze dobrze nie polknie a juz wc odwiedza...

A kiedy powinnaś testować?

I bonusik,
ja się prawie posikałam
252739_403529096355036_736562385_n.jpg

reklama
hehheheeh Myszka ty ze skrajnosci w skrajnosc, jak nie kuszenie apteki to podpachy, nie wytrzymam z Toba!!:-DZiemniaki mu dawaj do jedzenia!!! hehehe, tylko, zeby mu wszerz szlo, nie wzdluz, bo wielki jest jak nie wiem!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry