• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bluecaat to taką wstępną diagnozę Ci przez telefon podali? Myślałam, że po wizycie jesteś już :-)

Ania ale ja Cię dobrze rozumiem z tymi czarnymi myślami... też mnie ostatnio dopadają i wszystko mnie dołuje :-( ale tak jak piszesz-musi być dobrze i tej myśli musimy się trzymać :tak

Bluecaat aaa to z wyniku hist-pat przeczytałaś? To spokojnie, tym się aż tak nie sugeruj i poczekaj na opinię lekarza. Ja jak swój wynik przeczytałam że martwica i w ogóle to się zestresowałam a okazało się, że wynik był dobry. Ale jeśli faktycznie lekarz potwierdzi że to kwestia łożyska to spróbuj się dowiedzieć co mogło być przyczyną takich zmian w łożysku i czy jest ryzyko, że może się to powtórzyć i jal zapobiec w razie czego w przyszłości.

Kamkaz tak sobie pomyślałam, że z tą owulacja mogło tak być...
A ja po wizycie, dzisiaj tylko pogadanka i usg na szybko.... I prawdopodobnie będzie dziewczynka.... I trochę zła jestem na siebie, bo po cichu myślałam jednak o chłopczyku... a przecież najważniejsze żeby zdrowe było...

Natka, no troche sie zalamalam tym wynikiem. Bo na poczatku jakos tak kolo 6-7 tygodnia zlecil mi badania i w moczu wyszly bakterie dal mi tabketki to moze od tego.... czy wczesniej jakas infekcja mogla byc?

Madziorrku jesteś dobrą i kochaną dziewczyną i wiem, że nic złego nie miałaś na myśli. Ściskam Cię mocno. I Twój Skarb :)
Jak dobrze, że niemal wszystkim tutaj udało się już zostać mamami. Nie będziecie takimi wiedźmami jak ja ;) Staraczki, macie czas wiec się uda! Trzymam kciuki!

Cześć dziewczynki.
Wróciłam z pracy ledwie żywa... brzuch mnie pobolewa chyba od tego dzwigania i machania, ale mam nadzieję że mojemu maleństwu nic się nie stało. Przed pracą odebrałam wynik bety i mam 969,5 więc chyba ok. No zobaczymy jutro na wizycie. odezwę się po lekarzu czyli coś koło południa.
Trzymajcie kciuki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry