Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Najpierw synek mi dorwał jakimś cudem mój termometr owulacyjny i nie mogłam zmierzyć tempki (co bardzo ważne dla mnie), potem pobazgrał szafkę w kuchni długopisem i zmyć nie mogłam, kot zwalił z blatu kubek herbaty tak,że cała kuchnia była do mycia, po drodze ze szkoły złapał nas grad i wichura, a na koniec wyłączyli gaz (jakieś rury wymieniają) i mam zimnice w domu (9 stopni za oknem, leje i wieje), a umokliśmy strasznie.....mam dość :-(
Brała go któraś z Was kiedyś?
(castusangus w Pl).
Obawiam się,że jak mi przyjdzie czekać wiele cykli, to oszaleję
Daj znać jak po wizycie. Miałaś problem z cukrzycą w poprzedniej ciąży? Tak z ciekawości pytam
Kciuki mocno trzymam kochana za dobre wieści!
Drugi cykl za mną i nie jest dobrze....Najgorsze,że wkręcam sobie, że jestem już za stara i na pewno mam problem z rezerwą jajnikową
Aż chyba zrobię badanie AMH....z drugiej strony w 4 ciąże zaszłam, więc generalnie większych problemów nie mam, no ale latka lecą :-( Mam nadzieję kochana, że u Ciebie fasolka zagości w brzuszku bardzo szybko. Z całego serca Ci tego życzę! :-)

na pewno wyluzujesz się nad morzem i nie będziesz tak dużo myśleć :-) a my tu wszystkie będziemy trzymać kciuki i niecierpliwie czekać na wieści :-)
Kochana mamy grzejniki, ale na strychu, a tam sama nie wejdę, bo drabine trzeba oknem wciągać. Mąż będzie po 22 dopiero, bo jest dziś na wyjeździe :-( Masakra! Zimno tak,że nie wiem gdzie się schować.
Ale aż mi dziś łzy poleciały....ehhhh...