• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja ostatnio miałam 5 ! Też mam nadzieję, że spadło. A jaka dawkę bierzesz?
ja nic nie biore, dopiero miesiac temu odkrylam, ze mam wynik 3, przedtem mialam caly czas 1.76 i teraz lekarka rodzinna kazala powtorzyc tsh, bo bralam silne leki porzed pobraniem krwi i niewiadomo czy nie zafalszowaly wyniku, zobacze jaki wynik bedzie dzis i jesli znow kolo 3 to ide do endo
ps czy wynik 3 przy zajsciu w ciaze grozi dziecku? moze doprowadzic do poronienia? martwie sie!

reklama
Witam Was wszystkie. Czy znajdzie sie tu miejsce dla jeszcze jednej aniolkowej mamy? W styczniu straciłam moje dwa dzidziusie w 12 tyg ciazy. Z mezem nie chcemy sie poddawac i niedługo zacząć starania. Podczytuje Was od jakiegos czasu i mam pełno pytań do mam które przechodziły to co ja teraz przechodzę. Mozna sie tu u Was zadomowic?

Lux jeżeli masz 3 to na pewno musisz brać eutyrox. I dawka z biegiem ciąży będzie większa, bo dziecko tego potrzebuje, bo jeszcze nie ma swojej tarczycy. Ja z tego powodu prawie straciłam moja córkę, ale szybko endo dal tabl i wszystko było ok.Ogólnie przy dużych tsh nie ma raczej szans na zajście w ciążę, ale 3 to jeszcze nie jest tak źle :)

Witaj Aneta,przykro że musiałaś tu trafić :( ja też sraciłam blizniaki ale ja 22 tygodniu :(
Marta plamienia na początku to norma,byleby brzuch nie bolał.

Lux jeżeli masz 3 to na pewno musisz brać eutyrox. I dawka z biegiem ciąży będzie większa, bo dziecko tego potrzebuje, bo jeszcze nie ma swojej tarczycy. Ja z tego powodu prawie straciłam moja córkę, ale szybko endo dal tabl i wszystko było ok.Ogólnie przy dużych tsh nie ma raczej szans na zajście w ciążę, ale 3 to jeszcze nie jest tak źle :)
zobacze jaki wynik bedzie dzis, martwie sie bardzo!

Aneta witaj!

Ja przy 5 , byłam bardzo zmęczona, ospala, bez życia.Teraz biorę dawkę 75 i jest o niebo lepiej więc mam nadzieję, że wynik się poprawił. Lux spokojnie masz czas na działanie, ja już byłam w ciąży jak się dowiedziałam, że mam niedoczynność tarczycy, mało tego juz miałam ciążę zagrożona właśnie przez to i się udało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry