Luxuorius
Moderatorka
bratowa tez mnie namawiam, zebym kupila test hahahLux proszę się poprawić bo tu ciężarne czekają niecierpliwie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bratowa tez mnie namawiam, zebym kupila test hahahLux proszę się poprawić bo tu ciężarne czekają niecierpliwie...
ile on kosztuje i jaka ma czulosc? ja zawsze mialam te bobo test i sa superTo ty się sluchaj bratowej bo dobrze mówi. Jak dasz rade to najlepiej ten z rossmana :-)
a w ktorym dc go robilas jak Ci wyszedl?Kosztuje ok 7 zl i niby 25 ale ja bete mialan 17 i z nie porannego moczu była krecha a mialam jakiś test z apteki niby 10 i nic nie pokazał dopiero za 2 dni kreska była a wtedy beta szla pod 40.
u mnie jutro bedzie 28 dc, chyba wjade dzis po testa do rossRobiłam w 27 dc. 14 od potwierdzonej monitoringiem owu.
owu czulam w 13 dcchyba poczekam do rana, boje sie , ze dzis mi nic nie wyjdzieTo tak jak ja miałaś więc powinno pokazać. Robisz jeszcze dziś czy przetrzymasz nas do rana?