Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi kazali odczekać 3 mies, teraz mijają kolejne 3 kiedy nie wychodzi :/ ja na pewno oprócz hashi i prolaktyny mam jeszcze cos ze śluzem nie halo. Moj owulacyjny jest gesty kleisty biały. Wiec jak tu plemniczki maja przezyc [emoji17]żaden lekarz nie udzielił mi odp co z tym zrobic, wspomagam sie wszystkim czym sie da i dupa [emoji52][emoji853]
Martaha każda z nas bedzie miała takie mysli, ale musisz sie opamiętać dla dobra swojego i dzieciaczka [emoji18] pamietaj, ze pozytywne myślenie przyciąga dobre chwile w zyciu i tylko tak masz myslec. Stres nie jest nam potrzebny, a dzidziuś bedzie po mamusi szczęśliwy! [emoji846]
Ja to mam taka teorie, za jak w ciąży jest sie naprawdę spokojnym i wyluzowanym to potem Dzidzia nam to odwzajemnia i nie płacze non stop. Spokojna mama = spokojne dziecko [emoji5] tego niech sie trzyma każda z Nas tutaj !
Nie dajmy sie zwariować, to nie od nas zależy jak sie potoczy to wszystko, nie mozemy siebie za nic obwiniać, natura sama decyduje. Trzeba to sobie mądrze wytłumaczyć, bo w przeciwnym razie każda z Nas wylądowałaby w psychiatryku.. Musimy byc dzielne! Walczyć i trwać w tym wszystkim. Każdej sie w koncu uda !! Obiecuje [emoji8]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Natka-kamkaz milo ze pamietacie, , Wiadomo, ze bede zagladac z sentymentu...wiem co tu kazda przechodzila i przechodzi....a jak z biegiem czasu wszystko wychodzi na prosta i te nerwy niepotrzebne....te schizy i ech...dobrze wiecie o czym mowie, wiec zawsze trzeba te" nowe" na duchu podtrzymac zawsze!Ozila fajnie, że się odezwałaś! Jak tam u Was? Widzę po suwaczku, że u Was niedługo świętowanie bo Mała już prawie 2 latka!ale leci ten czas! Masz kontakt z Martoochą? Jeszcze w Sydney siedzą czy wrócili już do PL? Też dawno się nie odzywała. Jeśli jesteście w kontakcie to pozdrów ją proszę ode mnie
![]()

na 16 mam wizytę w Łodzi u genetyka,, nie wiem czego się spodziewać.. wiem ze będzie pogadanka i pobranie krwi ale ile czeka się na wyniki?? i co dalej jak wyjdą złe to da się coś zrobić?? boże!!!! mamy ok 100 km więc nie tak daleka ale około 12 wyjeżdżamy to jeszcze ikee zaliczymy