G
gość_forum
Gość
Inofem ma taki sam skład jak Inofolik ale jest dużo tanszy,mi gin powiedział ze super go brać ale co najmniej 3 miesiące wcześniej,żeby zaczął działać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ja parcia nie mam, to dopiero drugi cykl, ja w kwietniu lub maju do tej nowej ginki chce isc by mnie zbadala i pokierowala na badania,,jestem ciekawa co mi tam wyjdzie z prl i cala reszta i tsh musze powtorzyc za jakis czasInofem ma taki sam skład jak Inofolik ale jest dużo tanszy,mi gin powiedział ze super go brać ale co najmniej 3 miesiące wcześniej,żeby zaczął działać![]()
mnie w zeszlym tygodniu bralo, ale przestaloA mnie chorobsko dopadło. Chyba grypa bo wszystko zaczyna boleć, albo mocne przeziebienie...
masz jakies objawy na ciaze?chcejka lux wy owulacyjnie a ja testowo.. w czwartek testuje.. trochę zaczynam się spinać.. nawet nachodziły mnie myśli żeby testować dziś czy jutro ale nie chce się nastawiać.. zresztą dzień w te czy w te dużej różnicy nie robi jak coś to jeszcze 9 m-cy zostaje..
beti nie poddawaj sie!!! uda nam się tylko nasza droga jest bardziej kręta..
marta jak ty się czujesz po tym wszystkim?? masz jakiś plan na następne cykle??