• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My po krótkim spacerku. Musielismy malego okulary zaniesc do naprawy bo mial je cale dwa tyg od zakupu i rozwalil szklo jedno. Dobrze ze ubezpieczenie pokryje 70 % wymiany bo ciezko by bylo.
Dziewczynki napiszcie mi proszę w ktorym tyg i dniu bylo u was widac sersuszko bo sobie wkrecam. U mnie w 5 tyg 2 dniu byl pecherzyk 7.8 mm. Teraz kontrola w piatek a troche sie zdolowalam jak dziewczyny na grudniowych pisaly ze powinno byc wiecej widac. Moj lekarz mowi ze ciaza jest mlodsza a mi by sie z obserwacjami zgadzalo bo owu raczej była później niz w polowie cyklu. Tak mi sie po sluzie wydaje.
Spokojnie u mnie serduszko było widać w 7 tyg. Wcześniej moja lekarka nawet nie kazała mi przychodzić bo i tak nic wczesniej nie byłoby widać. Tym bardziej jak ciąża może być młodsza

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Anka nie panikuj:) byłam dokładnie w tym samy czasie 5 tyg i chyba nawet 5 dzień i był też tylko pecherzyk, a że mam długie cykle bo 32 dni, i owulacje mialam w 19dc to wszystko się wyjaśniło - ciąża jest młodsza:) spokojnie:) kiedy masz kontrole?

PS. nie było mnie długo bo po prostu nie miałam czasu... praca, dom, weekend studia. padam... ,właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu

W ten piatek mam isc. Lekarz przez te moje delikatne plamienia chce mnie czesciej widziec. Pobrał mi krew na milion badan i bedziemy miec wyniki. Jak wszystko bedzie dobrze to zalozy mi ksiazeczke ciazy. Daj Boze zeby wszystko bylo ok. Tak staram sie sobie tlumaczyc ze na t ym etapie w żadnej ciazy nie miaalm sersuszka. Z synkiem 5 tydz3 dzien pecherzyk 0.47 mm a z blizniakami 0.2 mm.

W ten piatek mam isc. Lekarz przez te moje delikatne plamienia chce mnie czesciej widziec. Pobrał mi krew na milion badan i bedziemy miec wyniki. Jak wszystko bedzie dobrze to zalozy mi ksiazeczke ciazy. Daj Boze zeby wszystko bylo ok. Tak staram sie sobie tlumaczyc ze na t ym etapie w żadnej ciazy nie miaalm sersuszka. Z synkiem 5 tydz3 dzien pecherzyk 0.47 mm a z blizniakami 0.2 mm.
Aniu trzeba być zawsze dobrej myśli. Na pewno będzie dobrze, dobrze że jesteś pod kontrolą lekarza :)

Ja od wczoraj mam mdłości z rana, chociaż w ciągu dnia tez się zdaża i to nie ważne czy ejstem głodna, czy wlaśnie coś zjem... a już myślałam, że mnie to ominie :D. Jutro mam zamiar powiedzieć w pracy, że jestem w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry