• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo

reklama
Dziewczynki napiszcie mi proszę w ktorym tyg i dniu bylo u was widac sersuszko bo sobie wkrecam. U mnie w 5 tyg 2 dniu byl pecherzyk 7.8 mm. Teraz kontrola w piatek a troche sie zdolowalam jak dziewczyny na grudniowych pisaly ze powinno byc wiecej widac. Moj lekarz mowi ze ciaza jest mlodsza a mi by sie z obserwacjami zgadzalo bo owu raczej była później niz w polowie cyklu. Tak mi sie po sluzie wydaje.
ja byłam ruwno w 6tc a USG wychodziło 5wd4 i serduszko było ale dzidziol malytki bo 026cm pęcherzyk 1,95cm ja miałam owu 14-15 dc więc wcześnie.. spokojnie ciąża pewnie jest ciut młodsza a na tym etapie każdy dzień ma duże znaczenie

Oj u mnie wyjątkowo dużo śluzu w tym cyklu. Mąż był na weekend i dzialalismy, ale uważam, że 2 dni to za mało. Trudno nic w tej kwestii nie zmienię

chcyejka my w tym cyklu z fasolką teraz też tylko dwa razy działaliśmy:) jak ma się udać to się uda:) &&&&& zaciśnięte:)

lux rzeczywiście nie fart..aż strach sie bać co będzie dalej:) &&&&&&&& za ten cykl jak to się mówi?? do trzech razy sztuka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry