Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Natka a czy tyłaś po takim zestawie? Miałaś w tym czasie monitorowane cykle? Trochę się naczytalam i mam mieszane uczucia...Bafinko Twoja ginka pewnie zasugerowała się tymi normami które miałaś na wynikumój gin też tak zrobił
ale diabetolog mnie uświadomiła jakie są normy dla ciężarnych (ja miałam wynik na granicy) ale moim zdaniem to dobrze, że dostałaś glukometr i upewnisz się czy cukry w porządku. Tydzień posprawdzasz i będziesz spokojniejsza
Baslan ja miałam kurację CLO + pregnyl + duphaston (bo wcześniej luteina nie bardzo mi służyła). Jak masz jakieś pytania to chętnie pomogęja mam PCO, a po zakończeniu 3 cykli z CLO udało się sprawić, że owulacja pojawiała sie bez leków (nie w każdym cyklu no ale jednak to i tak sukces bo wcześniej w ogóle bezowulacyjne
)