Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam podobnie kochanaWłaśnie tylko jak o tym nie myśleć :-(
Przecież się tak nie da
Też się staramy i dalej nic
Do około otaczają nie same kobitki w ciąży
Tylko nie ja sama
Pozdrawiam serdecznie.
Ja od czasu poronienia biorę najpierw piłam inofem a teraz od dłuższego czasu biorę witaminy i kwas foliowyDziewczyny a powiedzcie mi czy zacząć już brać kwas foljowy przed ciąża?
Myślę pozytywnie i mam nadziej że się udaMam podobnie kochanacały czas myślę o tym i to raczej jest błąd teraz walczę by o tym nie myśleć
smutno się robi na sercu jak się widzi kobitki w ciąży ale jak to mówią trzeba myśleć pozytywnie
pozdrawiam
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale rozumiem mam tak samo wszystkie tak mamyMyślę pozytywnie i mam nadziej że się uda
Tylko to pragnienie jest silniejsze niz wszystko
Doskonale rozumiem mam tak samo wszystkie tak mamyja już wogole straciłam nadzieję ale pociesza mnie fakt że po nowym roku zajmę się bardziej sobą i porobie sobie badania
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mówił podobnie. Ale chce zrobić podstawowe tak dla świętego spokoju. W którym tyg byłaś?Ja idę do lekarza w poniedziałek niech mi da może jakieś badanie
Bo zwariuję o niczym innym nie myślę
Niewiem jak mam sobie pomóc
Ale on twierdzi że po jednym poronieniu w tak wczesnej ciąży nie trzeba robić badań
Jego słowa brzmiały"Natura wie co robi "
Doskonale Cie rozumiem, bo ja tez o niczym innym nie mysle jak tylko o tym, zebt zajsc w ciaze.Może i Bóg tak chciał.Ale marzę o dziecku jak każda tutaj z nas i mam nadziej ,że kiedyś się to marzenie spełni że każda z nas nowy rok powiat z uśmiechem na twarzy:-)
Oby tak było