• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziekuje wam wszystkim[emoji5] bylam ale mnie nie przyjol, zdenerwowal i kazal przyjsc za tydzien. A teraz dzwonilam do niego zapytac co z tym duphastonem i nie kazal zazywac. Wogole odnosil sie do mnoe tak jalby ciazy nie bylo. Albo jak bylby zly, ze tak wczesnie zaszlam. I zmienil mi termin ma za 2 tyg, bo za tydz to jeszcze nic nie bedzie widac. Musze go chyna zmienic....

Dziekuje wam wszystkim[emoji5] bylam ale mnie nie przyjol, zdenerwowal i kazal przyjsc za tydzien. A teraz dzwonilam do niego zapytac co z tym duphastonem i nie kazal zazywac. Wogole odnosil sie do mnoe tak jalby ciazy nie bylo. Albo jak bylby zly, ze tak wczesnie zaszlam. I zmienil mi termin ma za 2 tyg, bo za tydz to jeszcze nic nie bedzie widac. Musze go chyna zmienic....
Poszukaj w Internecie jakiegoś dobrego lekarza poczytaj opinię może prywatnie Ci się uda kogoś zaufanego znaleźć lepiej wcześniej żeby wszystko było dobrze. Słyszałam że nie można odstawać ale sama nigdy nie przyjmowałam więc moja wiedza na ten temat to tylko co czytałam.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję... beta piękna :-)
Powiem szczerze, że ja od razu zmienilabym tego lekarza. Praktycznie wszyscy lekarze zalecają brać progesteron a Twój lekarz wręcz przeciwnie, szczególnie przy tak wysokiej becie. Ja zdecydowanie bralabym albo luteine albo duphaston i koniecznie poszła bym na wizytę do innego lekarza.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję... beta piękna :-)
Powiem szczerze, że ja od razu zmienilabym tego lekarza. Praktycznie wszyscy lekarze zalecają brać progesteron a Twój lekarz wręcz przeciwnie, szczególnie przy tak wysokiej becie. Ja zdecydowanie bralabym albo luteine albo duphaston i koniecznie poszła bym na wizytę do innego lekarza.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A beta ma znaczenie co do branoa duphastonu?

Ja ci mogę poleci Adama ciepielewskiwgo
Tylko niewiem z kad ty jesteś kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry