justys0702
Fanka BB :)
Ja ci mogę poleci Adama ciepielewskiwgo
Tylko niewiem z kad ty jesteś kochana
A gdzie on przyjmuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ci mogę poleci Adama ciepielewskiwgo
Tylko niewiem z kad ty jesteś kochana
Niee beta nie ma znaczenia co do brania duphastonu. Polecam Ci abyś jutro zrobiła progesteron wtedy zobaczysz czy jest wysoki czy niski. Jeśli jest niski to koniecznie duphaston lub luteina. Ale powiem Ci szczerze, że moja lekarka twierdzi że im wiekszy progesteron tym lepiej i dlatego wszystkim zapisuje luteineA beta ma znaczenie co do branoa duphastonu?
W proszwicach przyjmuje na kasę chorymA gdzie on przyjmuje?
To jutro zrobie. Nie trzeba byc ma czczo do tego badania? Kolejna bete w sobote lub poniedzialek.Niee beta nie ma znaczenia co do brania duphastonu. Polecam Ci abyś jutro zrobiła progesteron wtedy zobaczysz czy jest wysoki czy niski. Jeśli jest niski to koniecznie duphaston lub luteina. Ale powiem Ci szczerze, że moja lekarka twierdzi że im wiekszy progesteron tym lepiej i dlatego wszystkim zapisuje luteine
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie trzeba być na czczo do tego badaniaTo jutro zrobie. Nie trzeba byc ma czczo do tego badania? Kolejna bete w sobote lub poniedzialek.
To troche mam daleko...W proszwicach przyjmuje na kasę chorym
I prywatnie też
Też w nowym brzesku
Niewiem z kad jesteś ale w Krakowie jest dobra pani doktor przyjmuje na placu centralnymTo troche mam daleko...
Do krakowa mam 20km. Ta lekarku na placu centralnym przyjmuje prywatnie?Niewiem z kad jesteś ale w Krakowie jest dobra pani doktor przyjmuje na placu centralnym
Leci kochana do innego lekarza nie czekaj na nic
Z tego co wiem to takDo krakowa mam 20km. Ta lekarku na placu centralnym przyjmuje prywatnie?