manki3
Fanka BB :)
:*Gratulacje kochana[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Liczylas mniej więcej na kiedy termin Ci wychodzi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:*Gratulacje kochana[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Ja mojemu Mezowi zapakowalam w pudeleczko ozdobne i powiedzialam, ze mam dla niego maly prezent.... [emoji6]Dziękuję ^_^
Małż jeszcze śpi, nie wiem jak mu wiadomość podrzucić [emoji14]
A test wyszedł w miarę wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wiem jak tu się foto dodaje :/ -_-
(kupiłam wczoraj dodatkowo jeden mega czuły, żeby nie wątpić w wynik)
Ja wpisywalam sobie temperature w aplikacje ovufriend. I ona mi wyliczyla gdzies na 10 wrzesnia. [emoji6]:*
Liczylas mniej więcej na kiedy termin Ci wychodzi?![]()
Bo ja z ciekawości wrzuciłam moje dane do jakiegoś kalkulatora i wyskoczył 9.09Ja wpisywalam sobie temperature w aplikacje ovufriend. I ona mi wyliczyla gdzies na 10 wrzesnia. [emoji6]
Jeśli pobolewa, to raczej nic złego, jeśli boli mocno, to lepiej sprawdzićKobietki a mialyscie tak, ze na poczatku ciazy bolalo was podbrzusze i obydwa jajniki?
Bo ja tak mam i zaczynam sie bac czy to nic zlego....
20 dzień cyklu wiec jeszcze troszkę wcześnie na testowanie , dzisjaj się zapomniał i nie zrobiłam rano może później zrobię nie chce się za bardzo nakręcac a później rozczarowaćMoze akuratzrob jutro z porannego moczu
ktory dc?
Super bardzo ale to bardzo gratuluję ☺☺☺Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami
A tak na serio, to chyba zwali nam się towarzystwo z dzieciarnia do domu i zostaną na noc, także jutro rano byłby lekki młynek
No i dzięki temu, że nasikałam, już wiem, że szampana Sylwestrowego będę pić tylko symbolicznie!
![]()
![]()
![]()