justys0702
Fanka BB :)
Staralam sie caly czas, ale chyba w tych 2 poerwszych cyklach nie mialam owulacji. A w tym cyklu czulam jak jajniki pracuja.Czekałas na 3 cykl czy straliscie się odrazu ? A wyszło w 3 ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Staralam sie caly czas, ale chyba w tych 2 poerwszych cyklach nie mialam owulacji. A w tym cyklu czulam jak jajniki pracuja.Czekałas na 3 cykl czy straliscie się odrazu ? A wyszło w 3 ?
Super bardzo się ciesze ze Ci się udało życzę dużo zdrówka i nudnej ciazy no i szczęśliwego rozwiązania ☺Staralam sie caly czas, ale chyba w tych 2 poerwszych cyklach nie mialam owulacji. A w tym cyklu czulam jak jajniki pracuja.
No to chyba jeszcze za wczesnie. Ja mam 25 dc ale tez nie wyjdzie jesli owu sie opoznila.. I dopiero pon albo wt bede mogla testowac. Trzymam kciuki za nas obie20 dzień cyklu wiec jeszcze troszkę wcześnie na testowanie , dzisjaj się zapomniał i nie zrobiłam rano może później zrobię nie chce się za bardzo nakręcac a później rozczarować
Ja też ☺☺☺No to chyba jeszcze za wczesnie. Ja mam 25 dc ale tez nie wyjdzie jesli owu sie opoznila.. I dopiero pon albo wt bede mogla testowac. Trzymam kciuki za nas obie![]()
No poprostu bombaDziękuję ^_^
Małż jeszcze śpi, nie wiem jak mu wiadomość podrzucić
A test wyszedł w miarę wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wiem jak tu się foto dodaje :/ -_-
(kupiłam wczoraj dodatkowo jeden mega czuły, żeby nie wątpić w wynik)
To robimy razem tescik.. SuperJa też ☺☺☺