• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Manki super gratuluje [emoji8][emoji8] poczekaj do nowego roku po fajerwerkach albo jak zyczenia bedziecie sobie skladac , to powiedz cos w stylu "za rok bedziemy w trojke obchodzic swieta " czy cos takiego. Ciekawe czy skuma czy pomysli ze to zyczenia [emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem mu, że znowu gola strzelił :p

Zazywasz dalej ten duphaston?
Nigdy nie brałam :)
Ostatnio u gin byłam 10 dni temu ze wszystkimi wynikami, stwierdziła, że ok i żeby się starać pod choinką :p ale już było wtedy po ptokach ;)

KaSia jak u Ciebie staranka są czy jednak się wstrzymaliscie ?
No są [emoji23] Właśnie mam dni płodne, jutro owulacja więc działamy [emoji38] Nie ma na co czekać, na wiosnę biorę pracownicę więc biznes będzie funkcjonował a remont nowego lokalu ma się ku końcowi, mój instynkt okazał się silniejszy od rozumu [emoji23]
A Tobie kochana gratuluję z całego serca, bardzo się cieszę [emoji8] I życzę spokojnych 9 miesięcy [emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]
A tak na serio, to chyba zwali nam się towarzystwo z dzieciarnia do domu i zostaną na noc, także jutro rano byłby lekki młynek ;)

No i dzięki temu, że nasikałam, już wiem, że szampana Sylwestrowego będę pić tylko symbolicznie!
:D :D :D
Gratuluję [emoji8][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku
Oby spełniły się Wasze największe marzenia!
received_1416353638389137.jpeg

Załączniki

• received_1416353638389137.jpeg
    received_1416353638389137.jpeg
    74,9 KB · Wyświetleń: 434

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry