• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak zrobiłam ten pink strumieniowy
Nom nigdy mi się nie spóźniał zawsze jak w zegarku
Boję się jechać na bete:( ja mam zawsze owulacje później także teraz miałam gdzieś w 18.19dni cyklu

Tak zrobiłam ten pink strumieniowy
Nom nigdy mi się nie spóźniał zawsze jak w zegarku
Boję się jechać na bete:( ja mam zawsze owulacje później także teraz miałam gdzieś w 18.19dni cyklu
Moze Ci sie jeszcze cykl reguluje po poronieniu. Albo te testy, ktore kupilas nie pokazuja dokladnie.
Moze jedz zrobic ta bete. Bedziesz pewniejsza i nie bedziesz sie tyle czasu martwic kochana

Dołączam do Was dziewczyny jeżeli można ja też jestem po stracie ciąży w 8 tyg teraz jestem w kolejnej w drugim cyklu starań sie udało nie wpadłam wcześniej na Wasze forum [emoji5] a koleżance gratuluje na 100 % ciąża [emoji5] u mnie w tej ciąży w której obecnie jestem też taka była a beta wyszła 65. Pozdrawiam
Witaj na naszym forum[emoji4]
Opowiedz cos o sobie..
Wiesz dlaczego poronilas wczesniejsza ciaze?
W ktorym jestes teraz miesiacu?

Dołączam do Was dziewczyny jeżeli można ja też jestem po stracie ciąży w 8 tyg teraz jestem w kolejnej w drugim cyklu starań sie udało nie wpadłam wcześniej na Wasze forum ☺ a koleżance gratuluje na 100 % ciąża ☺ u mnie w tej ciąży w której obecnie jestem też taka była a beta wyszła 65. Pozdrawiam

Witaj przykro mi z twojej straty
Oraz gratulacje z obecnej ciąży :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry