justys0702
Fanka BB :)
Powyzej 5 jest ciaza. Ale jak odbierzesz wyniko to bedziesz miala podane wartosci.Dzie
Dziękuję,:-)
A wam rzecze dużo zdrówka
Tak pojadę zrobię tą bete a jaki wynik wskazuje ciążę???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powyzej 5 jest ciaza. Ale jak odbierzesz wyniko to bedziesz miala podane wartosci.Dzie
Dziękuję,:-)
A wam rzecze dużo zdrówka
Tak pojadę zrobię tą bete a jaki wynik wskazuje ciążę???
Jak tam Kochana robiłaś tescik?To robimy razem tescik.. Supernarazie nie mysle i sie nie nastawiam.. Jakos nie chce sie rozczarowac.. Choc jak pisalam ten cykl mamy odpuszczony tylko ze juz @ powinna byc a tak kolejny dzien zwloki z @ daje nadzieje ze owu sie przesunela i trafilismy
![]()
I jak robilas ten test?[emoji4]Super bardzo się ciesze ze Ci się udało życzę dużo zdrówka i nudnej ciazy no i szczęśliwego rozwiązania [emoji5]
A za mnie trzymaj kciuki[emoji5][emoji5][emoji5]
Jeszcze nie.. Mam w planach zajechac dzis jeszcze do apteki i zrobic jeszcze dzisiaj.. Zobaczymy co wyjdzie i ewentualnie powtorzyc jutro ranoJak tam Kochana robiłaś tescik?
No supeeer gratulacjeGratulacje kochana[emoji4]
Nie robiłam, jeszcze troszkę poczekam dzisjaj dopiero 22 dzień cyklu i do okresu 6 dni ☺Jeszcze nie.. Mam w planach zajechac dzis jeszcze do apteki i zrobic jeszcze dzisiaj.. Zobaczymy co wyjdzie i ewentualnie powtorzyc jutro ranojakos zawsze robilam testy popoludniami i dla mnie to bez roznicy
a ty robilas?
![]()
Ja sie wybieram w poniedzialek lub czwartek za tydzien. Moze juz cos bedzie widac.
Choc nadal mam te bole brzucha i troche mnie to martwi...
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Kiedy sie wybietasz do gina?Dżoł wow! Gratulacje
Asia333podlasie witaj. Trzymam kciuki by tym razem wszystko dobrze się skończyło
Justyś spokojnie, na pewno te bóle to nic złegobędzie dobrze
mnie dziś też znowu pobolewa