• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja zrobilam ale negatyw:p u mnie 27dc ale na okres tez sie nie zanosi. Poczekam kilka dni jak nie przyjdzie @ to powtorze test:) mysle ze to bylo za szybko na testowanie.. Ty tez masz zdecydowanie za szybko.
Też tak mysle poczekamy jeszcze troszkę ale mam dobre przeczucia chociaż troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale w ciazy która poronilam tez mnie pobolewalo wiec to niczego nie przekreśla ☺ czas pokaże musimy uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli jak nie w tym cyklu to w następnym napewno się uda ☺☺☺☺

Kiedy mialas okres?
Myslisz, ze bedzie juz cos widac na usg?
Okres miałam w pierwszej połowie listopada ale ja mam późne owulacje. W dzień wizyty będzie 29 dzień po owu. W poprzednich ciążach wizyty miałam w 25 i 27 dpo i były serduszka więc liczę, że tym razem też już zobaczę :) zwłaszcza że beta była wyższa od początku niż w poprzedniej ciąży.

reklama
Też tak mysle poczekamy jeszcze troszkę ale mam dobre przeczucia chociaż troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale w ciazy która poronilam tez mnie pobolewalo wiec to niczego nie przekreśla [emoji5] czas pokaże musimy uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli jak nie w tym cyklu to w następnym napewno się uda [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
To ja już przedwcześnie pogratulowałam [emoji23] Wybacz, nie doczytałam [emoji12] Ale myślę że moje gratulacje będą prorocze [emoji3][emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry