• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To ja już przedwcześnie pogratulowałam [emoji23] Wybacz, nie doczytałam [emoji12] Ale myślę że moje gratulacje będą prorocze [emoji3][emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma za co nic się nie stało ☺co prawda robiłam jeden test i tak jakby coś tam było ☺przynajmniej tak mi się wydawało ☺ale zobaczymy mam nadzieje ze właśnie gratulacje będą prorocze ☺ a Tobie życzę owocnych staranek ☺✊✊✊

reklama
Nie ma za co nic się nie stało [emoji5]co prawda robiłam jeden test i tak jakby coś tam było [emoji5]przynajmniej tak mi się wydawało [emoji5]ale zobaczymy mam nadzieje ze właśnie gratulacje będą prorocze [emoji5] a Tobie życzę owocnych staranek [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]
Czyli jak coś widziałaś to na pewno zaskoczyło [emoji178][emoji173]
Dziękuję, jeszcze dwa tygodnie i się okaże czy mąż się dobrze postarał [emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak mysle poczekamy jeszcze troszkę ale mam dobre przeczucia chociaż troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale w ciazy która poronilam tez mnie pobolewalo wiec to niczego nie przekreśla ☺ czas pokaże musimy uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli jak nie w tym cyklu to w następnym napewno się uda ☺☺☺☺
No mnie w zeszlym tyg tez pobolewalo jak na @ a teraz od czasu do czasu cos poczuje i @ nie ma. A ty bedziesz tylko test robic czy na bete tez sie wybierasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry