justys0702
Fanka BB :)
Nie wiem co moge Ci doradzic. Najlrpiej by bylo jakbys zrobila bete. Wtedy mialabys pewnosc czy to ciaza. A jak nadal okres nie bedzie przychodzil to lepiej isc do lekarza.Teraz był by 4cykl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem co moge Ci doradzic. Najlrpiej by bylo jakbys zrobila bete. Wtedy mialabys pewnosc czy to ciaza. A jak nadal okres nie bedzie przychodzil to lepiej isc do lekarza.Teraz był by 4cykl
Poczekam jeszcze bo skoro testy są negatywne to może ten antybiotyk mi zatrzymał .Nie wiem co moge Ci doradzic. Najlrpiej by bylo jakbys zrobila bete. Wtedy mialabys pewnosc czy to ciaza. A jak nadal okres nie bedzie przychodzil to lepiej isc do lekarza.
Nie musisz byc na czczo. Ja jak robilam to teraz to bylam o 13 po poludniu.Poczek
Poczekam jeszcze bo skoro testy są negatywne to może ten antybiotyk mi zatrzymał .
Oczywiście wolała bym ciążę :-)
A to badanie z krwi się robi naczo bo nie pamiętam już
Ja sie wybieram w poniedzialek lub czwartek za tydzien. Moze juz cos bedzie widac.Lenka, trzymam kciuki za betę w takim razie
Zastanawiałam się na kiedy wizytę u gin umówić i stwierdziłam, że chyba dam radę zaczekać do 23 stycznia :-o tak żeby już można było coś lepiej zobaczyćbo to już 7 tygodni +
Także 3 tygodnie na szpilkach, chyba że uda mi się zająć myśli czymś innym.
Dziękuję,:-)Lenka, trzymam kciuki za betę w takim razie
Zastanawiałam się na kiedy wizytę u gin umówić i stwierdziłam, że chyba dam radę zaczekać do 23 stycznia :-o tak żeby już można było coś lepiej zobaczyćbo to już 7 tygodni +
ToJa sie wybieram w poniedzialek lub czwartek za tydzien. Moze juz cos bedzie widac.
Choc nadal mam te bole brzucha i troche mnie to martwi...
Czekamy do 23stycznia:-)Lenka, trzymam kciuki za betę w takim razie