• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Poczek
Nie wiem co moge Ci doradzic. Najlrpiej by bylo jakbys zrobila bete. Wtedy mialabys pewnosc czy to ciaza. A jak nadal okres nie bedzie przychodzil to lepiej isc do lekarza.
Poczekam jeszcze bo skoro testy są negatywne to może ten antybiotyk mi zatrzymał .
Oczywiście wolała bym ciążę :-)
A to badanie z krwi się robi naczo bo nie pamiętam już

Jak dla mnie to taka kreska na tescie to zadne tam pomylki to ciaza i ja bym zaczela sie cieszyc. U mnie byla jeszcze jasniejsza a teraz zaczynam 21 tydz wiec glowa do gory zrob jeszcze jeden zobacz co pokaze ☺

Lenka, trzymam kciuki za betę w takim razie :D

Zastanawiałam się na kiedy wizytę u gin umówić i stwierdziłam, że chyba dam radę zaczekać do 23 stycznia :-o tak żeby już można było coś lepiej zobaczyć :) bo to już 7 tygodni +
Także 3 tygodnie na szpilkach, chyba że uda mi się zająć myśli czymś innym.

Zastanawiałam się na kiedy wizytę u gin umówić i stwierdziłam, że chyba dam radę zaczekać do 23 stycznia :-o tak żeby już można było coś lepiej zobaczyć :) bo to już 7 tygodni +
Ja sie wybieram w poniedzialek lub czwartek za tydzien. Moze juz cos bedzie widac.
Choc nadal mam te bole brzucha i troche mnie to martwi...

Dzie

Dziękuję,:-)
A wam rzecze dużo zdrówka
Tak pojadę zrobię tą bete a jaki wynik wskazuje ciążę???

Ja sie wybieram w poniedzialek lub czwartek za tydzien. Moze juz cos bedzie widac.
Choc nadal mam te bole brzucha i troche mnie to martwi...
To

Czekamy do 23stycznia:-)
Tylko bez stresu proszę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry