Marta1985@
Fanka BB :)
A co u Ciebie jak się czujesz ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co u Ciebie jak się czujesz ?
Różnie jak narazie czekam żeby @ nie przyszła chodz i tak pewnie wyjdzie. Ogólnie bez zmianA co u Ciebie jak się czujesz ?
A na kiedy masz termin @ ?Różnie jak narazie czekam żeby @ nie przyszła chodz i tak pewnie wyjdzie. Ogólnie bez zmian
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obie mamy na 16, skomunikowałyśmy się i idziemy łeb w łeb [emoji12]A na kiedy masz termin @ ?
A to jeszcze troszkę ☺ wiec trzymam kciuki za staranka ☺☺☺Obie mamy na 16, skomunikowałyśmy się i idziemy łeb w łeb [emoji12]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Damy znać co i jakA to jeszcze troszkę [emoji5] wiec trzymam kciuki za staranka [emoji5][emoji5][emoji5]
Dziękujemy [emoji12]A to jeszcze troszkę [emoji5] wiec trzymam kciuki za staranka [emoji5][emoji5][emoji5]
Ja zazywam duphaston. W pierwszym cyklu jej zazywania udalo mi sie zajsc. Pije do tego jeszcze inofolic.Dziewczyny czy Wy w ciagu cyklu bierzecie luteine?
Ja dzieki niej 2 razy zaszlam w ciaze jednej nie utrzymalam w drugiej obecnie jestem. Bez luteiny ponad rok nic pierwszy cykl i odrazu.
Moge napisac jak ja brac itd