KaSia86
Fanka BB :)
Więc jak beta spadła to spokojnie możesz robić testy owulacyjne i nie będą zafałszowane...ost. beta jaka robilam byla z 13.01 i wynosila 129. wiec mysle ze juz dawno jest 0.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Więc jak beta spadła to spokojnie możesz robić testy owulacyjne i nie będą zafałszowane...ost. beta jaka robilam byla z 13.01 i wynosila 129. wiec mysle ze juz dawno jest 0.
Rosną, także nic straconegou mnie tez 11 dc. po poronieniu krwawilam do 5 dc, pozniej na brazowo, pozniej 3 dni czysto, wczoraj chcialam zaczac bobosexy i jak mnie zalalo z nienacka to az musialam podpaske wsadzic. dzis juz na brazowo ale czy do wieczora bedzie czysto to nie wiem ;-(
nie wiem wg czy przy plamieniu rosna pecherzyki na owu ? czy musi byc calkiem czysto zeby sie zaczelo rosnac?
Ale coś już pokazał test? Widocznie nie wszystko się oczyściło, więc nie martw się na zapas [emoji6]wczoraj zaczelam robic a godzine pozniej mnie zalalo ;-(
Wydaje mi się że dni płodne Ci się zaczynają... Jak będą dwie bardzo mocne krechy to będzie dzień owulacji [emoji6]Po 5 min te poprzeczne zniknely.
![]()
Napisane na iPhone