reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

1486878151-aaaaaa.jpeg

Dziewczynki a u mnie od rana euforia, Jeszcze co prawda 5 dni do @ Ale pokazała mi się blada piękna kreseczka [emoji173] Test mniej czuły bo nie wierzyłam że w ogóle coś pokaże, tym bardziej że w tym miesiącu nasze staranka były naprawdę marne... Ale jutro powtórzę z rana ten czulszy... Chociaż zostały mi jeszcze 4 testy więc może i się skuszę na następnym siku [emoji12] Trzymajcie kciuki Kochane [emoji178][emoji178][emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1486879435-aaaaaa.jpeg

Dodaję jeszcze jedno wyraźniejsze zdjęcie [emoji6] Powiedzcie że to nie moja wyobraźnia [emoji23]

Rybka to jest właśnie TO :D Z całego serca Ci gratuluję :) [emoji307] który to cykl starań? Ja jestem w drodze do szpitala..
Dokładnie 7 lat temu w tym szpitalu urodziłam synka,a dziś...ech

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Rybka to jest właśnie TO :D Z całego serca Ci gratuluję :) [emoji307] który to cykl starań? Ja jestem w drodze do szpitala..
Dokładnie 7 lat temu w tym szpitalu urodziłam synka,a dziś...ech

Zabieg miałam 10 listopada więc to 3 cykl starań... Już myślałam że coś mi się popsuło po zabiegu bo i w tym cyklu kompletnie nie czułam owulacji ani nic innego...
Trzymam kciuki za Ciebie Kochana, bądź dzielna [emoji173][emoji8]

DZIĘKUJĘ [emoji173] Właśnie udaje się wtedy gdy myśli się,że nic z tego :) ja owulacje mam zawsze od razu po @ a cykle 28 dniowe :)

No serio spisałam ten cykl na straty, tym bardziej że brzuch mi cały czas jak na @ pobolewa... Ja mam cykle 31-dniowe więc płodne około tygodnia po @ [emoji5]

reklama
Do góry