KaSia86
Fanka BB :)
Dam znać napewno, narazie czekam jak na szpilkach [emoji32]@KaSia86 u mnie ten niby bardziej czuły tez wychodził słabiej niż ten o czułości 25, także spokoDaj znać jak beta
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dam znać napewno, narazie czekam jak na szpilkach [emoji32]@KaSia86 u mnie ten niby bardziej czuły tez wychodził słabiej niż ten o czułości 25, także spokoDaj znać jak beta
Mam nadzieję, we środę skontroluje [emoji16] Ale po cichu się cieszę [emoji178]Kasia super, u mnie byla 25, a 2 dni pozniej 99.
bedzie dobrze![]()
Gratulacje. Będzie dobrze :-)Mam nadzieję, we środę skontroluje [emoji16] Ale po cichu się cieszę [emoji178]
Kochana napewno się udało ☺ jeszcze raz gratuluję i ciesze się razem z Tobą ☺Dziewczyny beta podwyższona! Narazie 29, ale to jeszcze 4 dni przed @ więc chyba się udało [emoji178][emoji178][emoji178]
Lenka jak tam staranka ?☺u mnie w trakcie dzisjaj tak mnie boli brzuch od rana i kują jajniki wiec mam nadzieje ze to dobry znak☺ teraz mam środek cyklu ☺Co tam u was dziewczynki słychać ???
Jak samo poczucie ??
I wogole
U mnie kolejny cykl starań
:-)
Pozdrawiam
Dziękuję i dalej zaciskam kciuki z całych sił [emoji110][emoji110][emoji110][emoji178]Kochana napewno się udało [emoji5] jeszcze raz gratuluję i ciesze się razem z Tobą [emoji5]