Lenka232323
Fanka BB :)
Witaj pewnie że tak
Jesteśmy żeby sobie pomagać
:-)
Każda z nas jest inna
Ale pragniemy tego samego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj pewnie że tak
Jeśli masz duże skrzepy to niestety tak. Rozumiem, że tabletki poskutkowały... trzymaj sie dzielnie i pytaj o co tylko chcesz... każda z nas przez to przechodziłaDziewczyny czy powinnam zauważyć płód? Czy mógł mi umknąć między skrzepami? Boże przepraszam,że Was pytam o takie rzeczy tutajto był mój 10tc
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Większe niż wątróbka z kurczaka... i teraz krwawienie jak podczas miesiączki...możliwe żeby było już po? Bardzo krwawilam wcześniejJeśli masz duże skrzepy to niestety tak. Rozumiem, że tabletki poskutkowały... trzymaj sie dzielnie i pytaj o co tylko chcesz... każda z nas przez to przechodziła
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobią Ci pewnie kontrolne usg żeby sprawdzić czy się wszystko oczyściło... Możliwe że już po wszystkim...Większe niż wątróbka z kurczaka... i teraz krwawienie jak podczas miesiączki...możliwe żeby było już po? Bardzo krwawilam wcześniej
Mam nadzieję,że będą wszystko będzie dobrze...teraz to wygląda jak normalna @Zrobią Ci pewnie kontrolne usg żeby sprawdzić czy się wszystko oczyściło... Możliwe że już po wszystkim...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
To pewnie już się oczyściło... Oby do końca i oby zabieg nie był potrzebny... [emoji110][emoji110][emoji110]Mam nadzieję,że będą wszystko będzie dobrze...teraz to wygląda jak normalna @
Kasienka powtarzałas dzisjaj tescik ? A za mnie Kochana to trzymaj bardzo mocno kciuki [emoji110] bo wiesz człowiek niby odpuścił ale bardzo chce zobaczyć te dwie kreseczki [emoji5]