reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja chyba bym się nie zgodziła na taką ilość...Boże to nie ludzkie podejście,podobno maksymalnie można przyjąć 3*2 tabletki

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej żeby samo się zaczęło ponieważ będzie mniejsza ingerencja. Tak mi powiedział lekarz, tyle tylko że ja straciłam córkę na przełomie 19/20 tc. Więc ja musiałam miec tabletkę i urodzic coreczke a dopiero potem zabieg. Dlatego, że dziecko było za duże by zrobić sam zabieg.
Ja po zaaplikowaniu tabletek ok godz 9 rano to wszystko zaczęło się ok 14 tego samego dnia ( zaczęłam krwawić a dopiero po ok 2 godz. pojawiły się skurcze)
Wiem, że jest Ci teraz ciężko ale musicie to z mężem przetrwać. Nie ma innego wyjscia.
Bardzo dobrze zrobiłaś ze zdecydowałaś się już dziś pojechac do szpitala. Im wcześniej tym lepiej. Wcześniej się zagoi i wcześniej możecie zacząć starania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1486879435-aaaaaa.jpeg

Dodaję jeszcze jedno wyraźniejsze zdjęcie [emoji6] Powiedzcie że to nie moja wyobraźnia [emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana super kreseczka ☺☺☺ bardzo bardzo się ciesze i gratuluję

Dziewczyny czy powinnam zauważyć płód? Czy mógł mi umknąć między skrzepami? Boże przepraszam,że Was pytam o takie rzeczy tutaj :( to był mój 10tc

Dziewczyny czy powinnam zauważyć płód? Czy mógł mi umknąć między skrzepami? Boże przepraszam,że Was pytam o takie rzeczy tutaj :( to był mój 10tc

Mogłaś nie zauważyć... Mi pielęgniarka po zabiegu powiedziała że były tylko skrzepy i włókna... [emoji20]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry