DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ja tylko plamie na różowo i od dwóch godzin skurcze
macica też się po czymś takim obkurcza?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak, to normalne. nie martw się, weź coś przeciwbólowego i nie myśl o tym...Po zabiegu ból brzucha jak na @i różowe plamienia to normalne? Macica się obkurcza?
Oktak, to normalne. nie martw się, weź coś przeciwbólowego i nie myśl o tym...
U mnie też po zabiegu to krwawienie było skąpe, różowe ... Trwało ok 1,5 tygodnia... A macica się obkurcza, to normalne...Ja tylko plamie na różowo i od dwóch godzin skurczemacica też się po czymś takim obkurcza?
Ja wzięłam paracetamol pomogłoNo to już jestem spokojnanospe mogę? Czy lepiej apap?
Na pewno nie kupuj przez allegro... ja 1/3 testów z allegro wyrzucałam do kosza bo w ogóle nie działały ;/ jedyny plus ze tanie ;/ ale chyba standardowo najlepszy facelle z rosmamaDziewczynki już kiedyś pytałam ale spytam jeszcze raz
Jak to jest z tymi testami owukacyjnymi
I jaki polecacie???
Mi najlepiej ibuprofen pomaga przeciwbólowo... Teraz możesz tak naprawdę każdy lek przeciwbólowy [emoji5]No to już jestem spokojnanospe mogę? Czy lepiej apap?