Cieszę się że zaczęłaś starania
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się że zaczęłaś starania
Trzymam za nas kciuki :-)to w tym cyklu testujemy wszystkiecudnie
![]()
![]()
![]()
Mój lekarz tak samo powiedział, po dłuższym czasie starań zrobiłam sobie badanie tsh, progesteron, i prolaktyne wyszło że prolaktyna jest wysoka i to mogło powodować ze nie udawało się nam. Myślę że narazie się starajcie na luzieDziewczyny wczoraj byłam na pierwszej wizycie po poronieniu. Lekarz nie kazał mi robić żadnych badań. Powiedział że natura zrobiła swoje i organizm odrzucił chory płód. Mamy się dalej starać a jeśli po tym czasie się nie uda zrobi inseminacje. Nie sądzicie ze powinien mnie skierować chociaż na podstawowe badania?? Jakie wy robilyscie badania po pierwszym poronieniu??
Też nie czekałam, lekarz powiedział że nie muszę czekaćKurde ja nie czekam do pierwszej @ chyba nie pomyślcie,że jestem wariatkaMillo dawaj czadu
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Udało Ci się?Też nie czekałam, lekarz powiedział że nie muszę czekaćnie jesteś wariatka 3mam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety do tej pory mi się nie udało
KurczęNiestety do tej pory mi się nie udałojuż mija 7 miesiąc, miałam wysoka prolaktyne brałam leki zobaczymy jak to będzie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom