reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hajmal ja tez robie badania w Katowicach i zaznaczylam w tych ankietach ze jak nie znajda przyczyny to będą robić w tej cenie badanie na trombofilie ,czekam na wyniki badań i tak naprawde to głupieje w tym domu co prawda mam zajęcie zeby nie myśleć bo szyję... ale szyje dla dzieci i czuje ze cos złego się ze mna dzieje, jestem nerwowa i wogóle hustawka nastrojów ...moze powinnam już zacząć nie czekać. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekam do poniedziałku... nie wiem... zeświruje... wczoraj rozbolały mnie |3 i oczami wyobraźni widzę ciąże... zeświruje normalnie zeświruje... im bliżej testowania tym myśli czarne bliżej :/ dziewczynki Dorcia, oleczka, Ewela kiedy testujecie/betkujecie???
Miałam testować jutro ale piczekam do 15 bo czuję że @ przyjdzie. Pierwszy miesiąc nieudany. Też świruje w tym miesiącu. Muszę wyluzowac bo się nie uda

Rozumiem Cie, trudno sie czeka. Poczekaj ze staraniami choc do 1@ i wynikow badan. Ja potem po tych badaniach mialam konsultację z dr jazela stanek - genetyk, ona oraz gin zalecili branie acardu od 12dc a odpozytywnego testu clexan. Bedziesz miec wyniki badan to bedziesz wiedziala co powinas robic. Nie wiem czy robilas jakies inne badania ale zespol antyfosfolipidowy powinno sie zrobic do 6 tyg po poronieniu z tego co pamietam, no i cala reszte tsh itd. Tarczyca czasem odpowiada za wczesne poronienia. Ja wiem ze to co napisze moze byc zle odebrane ale wierzcie mi poronilam dwa razy, ten drugi raz z wlasnej glupoty bo szkoda mi bylo kasy na badania. To ze sie zle teraz czujesz psychicznie musisz odchorowac na to nie ma lekarstwa. Jedynie czas i rozmowa pomaga. Trzymaj sie dzielnie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczekam do poniedziałku... nie wiem... zeświruje... wczoraj rozbolały mnie |3 i oczami wyobraźni widzę ciąże... zeświruje normalnie zeświruje... im bliżej testowania tym myśli czarne bliżej :/ dziewczynki Dorcia, oleczka, Ewela kiedy testujecie/betkujecie???
Kochana ja będę testować jak moja Głupia @ nie przyjdzie termin ma na 17 ale przychodzi jak chce więc może się spóźnić :) wcześniej nie testuje bo nie chce się rozczarować, tyle miesięcy starań i tracę nadzieje. Na dodatek nie mam żadnych przeczuć chyba przyjdzie @ a Ty oprócz bolacych piersi masz jeszcze jakieś objawy? 3mam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji110] za Was wszystkie dziewczyny [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry