Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.tule przykro miBeta 359, przyrost niewiele ponad 40%. To byłby koniec tej 'zielonej' podróży. No nic..zdarza się..z dwojga złego lepiej że teraz a nie tak jak ostatnio.. mam nadzieję,ze nie trzeba będzie wywoływać poronienia ani siedzieć w szpitalu..Ale przy tej becie powinnam chyba tylko @ dostać.. wiecie coś może?
Kiedyś w końcu nam się uda i będę szczęśliwą, uśmiechniętą od ucha do ucha mamą..po prostu muszę dłużej poczekać..to wszystko.

Ja bylam u rodzinnego po recepte i zanioslam mu rowniez moje badania, coby zerknal. Wszystko jest ok, aczkolwiek nie przechodzilam toxo, wiec jestem bardziej narazona, co za tym idzie musze sprawdzac co miesiac wynik i oprocz tego bardzo uwazac na higiene, glownie owocow i warzyw, ktore jem. Ja co prawda jestem zwariowana na punkcie mycia rak i dokladnego plukania zarelka, ale teraz to juz bede miala obsesje. A na dodatek nie zjem nic u nikogo![]()