Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana mi też się udało po drugiej @, jak już straciłam nadzieję i odpuściłam [emoji12] Trzymam kciuki żeby i Tobie się szybko udało [emoji173]Ale superbardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze
póki co nie załamuje się
kiedyś musi się udać...może po drugiej @ od zabiegu się uda [emoji14] Pamiętam jak zrobiłaś test a tu już prawie 11 tc
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
PamiętamKochana mi też się udało po drugiej @, jak już straciłam nadzieję i odpuściłam [emoji12] Trzymam kciuki żeby i Tobie się szybko udało [emoji173]
![]()
Oby się udało i bez odpuszczenia [emoji12][emoji110][emoji110][emoji110]Pamiętammyślę,że organizm sam wie lepiej co robić
staram się podchodzić na luzie,ale z marnym skutkiem
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam po 6,5 tyg. Po 6 zaleca się iść do gina na kontrolę i ewentualne wywołanie @Jestem z wami codziennie i czytam co sie dzieje u waszaczynam sie powoli martwić bo u mnie nadal brak @ i zadnych objawów
przez dwa dni małe plamienie tylko na wkladce a mocz czysty ... Za chwile bedzie 6 tygodni po poronieniu
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom