Millo
Fanka BB :)
Xssenia to masz o 1,5h blizej nad morze niz ja hihi
Ja z Gliwic.Pocieszam sie ze do Chorwacji i Wloch blizej haha
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj, to faktycznie bardzo szybko, może jednak hormony jeszcze wariują... A byłaś u tego nowego gina? Powiedział coś ciekawego?
Byłam i w sumie nic nowego nie powiedział...idę na badania po niedzieli do szpitala więc może się wyjaśni wszystkoOj, to faktycznie bardzo szybko, może jednak hormony jeszcze wariują... A byłaś u tego nowego gina? Powiedział coś ciekawego?
No to dobrze, że idziesz na badania i na pewno one wszystko wyjaśnią. Pierwsze cykle po stracie mogą być różne, długie, krótkie, często bezowulacyjne. Najważniejsze żeby sprawdzili przyczynę-czy to na pewno tylko to że organizm jeszcze nie wrócił do siebie.Byłam i w sumie nic nowego nie powiedział...idę na badania po niedzieli do szpitala więc może się wyjaśni wszystko
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy raz taka akcja...teraz nic oprócz witamin nie będę brać...Dorcia w 20 dc? O kurde.. pierwszy raz tak masz?to owulacje musialas miec zaraz po @.. Z 2 str lepszy krotki niz bardzo dlugi ale no niezle sie rozregulowalo.. bierzesz jakies leki?
Ja drugi dzień @ bez tabletek nie idzie.Wydaje mi się ze się nie udało w tym miesiącu, bo dalej się oczyszczam, bo poroniłam farmakologiczne , a druga @ ze skrzepami leci.